Abbas til Kåffa

Mohammed Hopsdal Abbas går fra Nordstrand til KFUM.

Mohammed Hopsdal Abbas (23) er ny forsvarsressurs og går inn i troppen som møter Hødd på KFUM Arena onsdag ettermiddag.

Abbas kommer opprinnelig fra Holmlia, men har spilt de siste sesongene for Nordstrand. Han avslutter oppholdet på Niffen etter å ha spilt 54 kamper i 3. divisjon for naboklubben vår, som igjen har vist at de utvikler spillere som får prøve seg på et høyere nivå.

- I Abbas får vi inn en spiller med god fart, noe vi har sett etter og gode egenskaper i 1vs1-spillet defensivt. Han er i utgangspunktet hentet inn som stopper, men kan også bekle både høyre- og venstreback. Vi har hatt og har et godt samarbeid med Nordstrand, og nok en gang kan de sende en spiller opp i divisjonssystemet. Det viser at de jobber godt og at Nordstrand er et bra sted å utvikle seg som fotballspiller, sier Daniel Fredheim Holm, som leder spillerlogistikken rundt a-laget vårt.

Abbas er takknemlig for tiden i Nordstrand, men ser fram til å komme i gang for fullt. Han hadde sin første trening som KFUM-spiller på Ekeberg i dag.

- Jeg har vært og trent her tidligere i vinter, men det føles enda bedre å være her som Kåffa-spiller. Jeg har blitt godt tatt vare på da av spillerne og trenerne, og det føltes veldig godt å få min første økt her som Kåffa-spiller, sier 23-åringen.

Han har store ambisjoner, både som spiller og på vegne av laget. 

- Ambisjonen er først og fremst å rykke opp med klubben, det tror jeg er ambisjonen til alle spillerne her. Jeg vil spille meg inn i elleveren og jobbe hver dag for det, sier han.

Vi ønsker Abbas velkommen, og gleder oss til å se han i rødt og hvitt.

Møt opp for å se Abbas og de andre gutta mot Hødd onsdag. Avspark kl. 18.00 på KFUM Arena. Det serveres gratis is til alle barn - og billettene dine kjøper du her!

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter