Aalmen mister resten av sesongen

Håkon Aalmen har dessverre røket korsbåndet. På plussiden fra "sykestua" kan meldes at Lars og Tobias er på gang igjen.

En må dessverre regne med noen skader i løpet av en lang fotballsesong. Så langt i sesongen har KFUM i liten grad blitt rammet.

De siste ukene har det imidlertid vært litt å gjøre for det medisinske støtteapparatet. Her er en status før lørdagens kamp mot Sandnes Ulf:

  • Håkon Aalmen skadet seg på trening. Det viser seg nå at midtstopperen har røket korsbåndet, og han vil ikke være aktuell for spill igjen før tidligst inn mot neste sesong. - En veldig kjedelig skade, og ikke minst er dette veldig kjedelig for Håkon selv, sier trener Jørgen Isnes. Vi ønsker Håkon alt godt for operasjon og opptrening!
  • Simon Thomas fikk seg en smell i hodet tidlig i kampen mot Nest-Sotra. Han er på bedringens vei, men har måttet ta det med ro denne uka.
  • Tobias Collett fikk seg også en smell i hodet, i hjemmekampen mot Aalesund. Grimstad-gutten er i lett trening og er på ball igjen. Kanskje kan han være med igjen mot HamKam.
  • Fisnik Kastrati er ute i 10-12 uker på grunn av et tretthetsbrudd.
  • Lars Olden Larsen har vært uaktuell for spill noen uker, men er snart tilbake. - Satser på at han er i full trening i neste uke, melder Isnes.
  • Håkon Stavrum jobber seg tålmodig tilbake etter nok et langt skadeopphold. Han trener med ball igjen.
  • Simen Vedvik har gjort den kjedelige jobben på treningsrommet og er nå aktuell for kamper igjen. 

- Skader er dessverre en del av "gamet". Alle lag må regne med perioder der spillere er ute med skader eller karantener. Vi har heldigvis en god og bred stall, og den får vi bruk for nå, sier Isnes.

Ellers var det gledelig å se Marius Brevig tilbake med årets første minutter i OBOS-ligaen borte mot Nest-Sotra. Marius er en av de virkelige KFUM-veteranene i dagens stall.

- Jeg er imponert over den jobben Marius har lagt ned for å gjøre seg aktuell igjen for en ellever. Marius har alltid vært godt trent, men har en arbeidssituasjon som er krevende, og som kan være med å spille inn på formen hans. Allikevel har han som veldig mange andre trent seg godt opp etter lengre eller flere skadeopphold, sier Isnes.

A-laget forbereder seg nå godt inn mot lørdagens hjemmekamp mot Sandnes Ulf. Kampstart kl. 15.30.


 

Annonse fra Obos-ligaen: