GUTTER 2007

Tre ganger i uken samles over 45 gutter til trening på kunstgresset til Kåffa. For mange er drømmen å en gang få spille på A-laget, og selv bli en av heltene de i dag møter i hallen eller på akademiet. Og nettopp akademiet er viktig for flere av gutta som vil spille enda mer fotball. Drømmen om et liv som fotballproff en gang i fremtiden skal gutta få lov til å dyrke, men det viktigste er kameratskapet som knyttes på tvers av skoler og nabolag i dag. Det skal vi voksne som engasjerer oss rundt laget dyrke. For i tillegg til fotballen, er det sosiale viktig, ikke minst fordi vi nå går inn i ungdomsfotballen.

I år spiller gutta vinterserie på Fjellhamar, vi har hentet hjem en pokal fra Lillehammer Cup, som ble kombinert med hyttetur med over 30 gutter på Hafjell.

I tillegg til Norway Cup, tiltak i regi av Norsk toppfotball, og flere andre cuper her hjemme, skal laget også i år til det store utland på tur med deltakelse i Gøteborg Cup.

Vi prøver oss også på noe nytt i år, når vi inviterer gutta på middag i hallen før utvalgte torsdagstreninger fram mot sommeren. Et slikt sosialt tiltak tror vi kommer til å bidra til å opprettholde sulten på mer fotball.

KFUM G2007