GUTTER 2007

G07 er en flott gjeng med cirka 50 gutter. Noen har vært med i Kåffa siden de var fire, og mange har kommet til etter hvert - også i de senere år. Våre nyeste spillere har glidd veldig godt inn i gruppa!

I løpet av det siste året har vi både hatt flere sosiale samlinger og deltatt på flere cuper. Bowling, sommeravslutning i ruskevær på Malmøya i telt, sosialhelg på Lunde - delvis sammen med jenter 07, holdningskveld med pizza sammen med jentene, sesongavslutning med taco og fotballgøy og flere kveldsmater i forbindelse med treningene. I sommer deltok vi selvfølgelig på Norway Cup, og i august samlet vi gjengen og dro til Fjordlinecup i Porsgrunn. Her ble vi kronet med både første- og andreplass i G15. I tillegg til masse bra kamper der vi stilte med jevne lag, var det utrolig gøy å overnatte i gymsal - i alle fall syns gutta det... I november var vi med på futsalcup i Ski - og her gikk også et av lagene helt til topps. I januar var vi med på innendørscup på Lillehammer - overnatting i gymsal, jevne lag, masse bra kamper å være publikum på, god mat - og et lag som karret seg helt til topps her også.

Dette året har vi med et lag i Nasjonal Serie, G17. Dette er et lag som er satt sammen med spillere fra 06 og 07. Vi har også med et lag i 1.divisjon og et lag i 4.divisjon som er et samarbeid med G08. Vi gleder oss til seriestart! Vintermånedene har vi brukt på futsal (to lag- med varierte spillere), vinterserie på Fjellhamar og mange treningskamper. Årgangen deltar både i NM og i OBOS-cup; spennende å se hvor mange kamper det blir! I sommer er det igjen duket for Norway Cup - og i oktober drar en stor gjeng til Spania på treningsleir. Det blir en fantastisk avslutning for årgangen før de går over til ulike juniorlag. Mange fortsetter også som Akademitrenere, dommere - og ikke minst ivrige Profeter! Dette er gutter som har spilt fotball på Ekeberg i mange år - og som forhåpentligvis blir en viktig del av Kåffa fremover!


KFUM G2007