GUTTER 2006

KFUM gutter 2006 har helt siden starten vært en stor årgang. Mange av våre gutter har spilt fotball sammen siden de var 5 år. De aller fleste av gutta går på ungdomsskoler i nærmiljøet, men vi har det siste året også fått noen spillere fra andre deler av Oslo.

En av våre viktigste tradisjoner er at vi hvert år drar til Kåffa sitt leirsted, Lunde, for en helg fylt med alle mulige slags konkurranser, lek og moro. Dette er med på å bygge et samhold i årgangen som vi setter høyt!

Overnattingscuper de siste årene til Arvika, Hamar og Fredrikstad har vært både sportslige og sosiale høydepunkter. I år går turen til Tønsberg.

Vi har i 2020 fått ny hovedtrener Mathias Åker Solstad. Mathias har en master i coaching og idrettspsykologi fra Norges Idrettshøyskole, er sertififisert UEFA A-lisens-trener og kommer rett fra jobben som hovedtrener for Kongsvinger junior elite og Kongsvinger B i 3. divisjon. Sammen med engasjerte ungdomstrenere og pappatrenere leder Mathias treningene våre tre ganger i uken. Dette fantastiske trenerteamet gjør at vi har et godt sportslig opplegg for alle nivåer og vi ønsker gutter født i 2006 på alle nivåer velkommen til årgangen vår!

Vi har for sesongen 2020 meldt på tre 11’er lag på nivå 1, 2 og 3, samt et 7’er lag. Vi skal være med på Adidas Cup, Obos Cup, Norway Cup og Flint Micasa Cup. I tillegg får vi være med på Nasjonalt Elitetiltak to ganger i året fordi A-laget vårt spiller i OBOS-ligaen.

KFUM G2006