JENTER 2007

KFUM jenter 2007 er en gjeng på cirka 35 spillere der noen har spilt fotball siden de var 5 år, mens andre igjen er relativt ferske med fotballsko på føttene.

Et stort foreldreengasjement rundt årgangen synliggjøres med et tosifret antall trenere som bidrar på feltet i løpet av de tre øktene vi har i løpet av en uke, en sosial komité som stiller opp på større og mindre arrangement, økonomiansvarlig og dugnadsansvarlig. I tillegg til å ha et godt sportslig tilbud for spillere på alle nivå, er vi opptatt av en tydelig sosial profil som de siste årene har inkludert helgeopphold på Lunde leirsted, cuper med overnatting, overnatting i hallen og gallamiddag som sesongavslutning. I 2022 skal vi dessuten på treningsleir i Barcelona.

Laget har etter at de ble del av ungdomsfotballen hevdet seg sterkt, både i Oslo og i landsdekkende turneringer. Kretsmestere både i 2020 og 2021, vinner av OBOS-cup i 2020 og 2021, i tillegg til seier i JenteTalentcup på Hamar og Adidas Cup i 2021. Rent sportslig er trolig bronse i GirlsInvitational i Kristinehamn i møte med mange av de beste lagene i Sverige den største prestasjonen. Bredden i troppen vises også gjennom at vi har hevdet oss svært godt i 2. divisjon og når vi stiller med jevne lag i cuper. 

I 2022 skal vi spille serie med to elleverlag (Regional J15 og 2. divisjon), i tillegg til at mange av jentene vil hospitere opp til andre lag i klubben. 

KFUM J2007

  • Hovedlagleder: Jannicke Wold Kaarbø - [email protected] | 456 14 181

  • Hovedtrener: Halvor H. Byfuglien - [email protected] | 900 91 291

  • Hovedtrenerteam for øvrig: Ole Songe, Henrik Sætrang, Karl Otto Aam og Anders H. Nes