JENTER 2005

KFUM jenter 2005 er en flott gjeng på ca 30 spillere der noen har spilt fotball siden de var 6 år. Jentene går på flere forskjellige ungdomsskoler, men de fleste har skolehverdagen på Brannfjell ungdomsskole. Dette er en super gruppe der mange av jentene er gode venninner også utenom fotballen.

KFUM jenter 2005 har et engasjert trenerteam med sju trenere som bidrar på feltet i løpet av de øktene vi har hver uke. Vi har en aktiv sosialkomité som stiller opp på større og mindre arrangement, økonomiansvarlig og dugnadsansvarlig. I tillegg til å ha et godt sportslig tilbud for spillere på alle nivå, er vi opptatt av en tydelig sosial profil som de siste årene har inkludert helgeopphold på Lunde leirsted, cuper med overnatting og gallamiddag som sesongavslutning. Mange av jentene treffes i tillegg på KFUMs lederskole og på KFUMs fotballakademi.

I 2020 skulle KFUM jenter 2005 spille 11-er fotball på andre året, men etter en meget god sesongoppkjøring kom koronapandemien og alt stengte ned. Det ble en spesiell sesong der vi spilt ein kort sesong på høsten med et lag i 2. divisjon og et i 3. divisjon. Alle turene og cupene ble kanselert, inkludert Lundetur, Norway Cup og Fjord Line cup.

I 2021 skal vi spille serie med to 11-er lag. Vi håper dessuten på å kunne være med på cuper etter hvert.


KFUM J2005