JENTER 2006

KFUM jenter 2006 er 32 jenter. Dette er en gruppe med godt samhold som kommer fra mange forskjellige skoler. I tillegg til å ha en sosial profil så har vi også et godt sportslig tilbud.  

Årgangen har fått ny klubbtrener i 2021. Det er Patrick Bessler som både har erfaring som trener og spillerutvikler i Elverum i ulike aldersgrupper fra ungdomsfotballen til damelag. I tillegg tar han bachelor i idrett med spesialisering i trenerrollen. Han er også hovedtrener på J 2005 noe som vil gi et godt samarbeid på tvers av åregangene. Med seg på feltet har han 3-5 trenere. Vi har også med egen fysisk trener en gang i uken, Jan Løken som er fysioterapeut med lang erfaring, blant annet 12 år med håndball-landslaget. Det er også tilbud om skadeforebyggende økt en gang i uken i regi av klubben.  

I 2021 vil vi ha to 11 er lag i seriespill, på to ulike nivåer. Vi er hvert år med på Norway cup, Obos cup og Adidas cup. Til høsten vil vi ha et helgeopphold på Lunde leirsted og håper på deltakelse i cuper om det blir tillatt.  

2006-jentene tilbys i år lederskole i regi av KFUM Fotball og KFUM Akademiet, der klubben ønsker å utvikle våre trener og ledertalenter. Lederskolen inneholder undervisning, veiledning og praksis. Jentene vil blant annet gjennomføre trenerkurs (Barnefotballkveld), veiledning på feltet og praksis på ulike felt i klubben (Young Yes, Barnefotball). Målet med Lederskolen er å utvikle fremtidige Kåffa-ledere og -trenere til klubben som kan bidra på Akademi, Young Yes, Lunde leir, Barnefotball etc. Dette er et viktig ledd i klubbens tanker om at vi er en klubb for livet.  

Serie og cup 2021:

  • Et lag i 1. divisjon  
  • Et lag i 3. divisjon 
  • Et lag i Adidas cup  
  • Et lag i Obos cup 

KFUM J2006