JENTER 2007

KFUM jenter 2007 er en gjeng på omtrent 35 spillere der noen har spilt fotball siden de var 5 år, mens andre spilte sin første fotballkamp vinteren 2020. 

Et stort foreldreengasjement rundt årgangen synliggjøres med et tosifret antall trenere som bidrar på feltet i løpet av de tre øktene vi har i løpet av en uke, en sosial komité som stiller opp på større og mindre arrangement, økonomiansvarlig og dugnadsansvarlig. I tillegg til å ha et godt sportslig tilbud for spillere på alle nivå, er vi opptatt av en tydelig sosial profil som de siste årene har inkludert helgeopphold på Lunde leirsted, cuper med overnatting, overnatting i hallen og gallamiddag som sesongavslutning. Mange av jentene treffes i tillegg på KFUMs fotballakademi.

I 2020-sesongen, som var det første året i ungdomsfotballen, vant vi 1. divisjon, ble nummer 3 i 2. divisjon og nr. 1 i 3. divisjon. Vi vant gull i OBOS-cup og tok KM-gull, i tillegg til at vi vant Flint Cup, Langhus nyttårscup, Skeid cup og Fjellhamar cup før koronaen satte fotballen på vent våren 2020.

I 2021 skal vi spille serie med tre lag, to elleverlag og et sjuerlag. Vi håper dessuten på å kunne være med på cuper i inn- og utland etter hvert.


KFUM J2007

  • Hovedlagleder: Jannicke Wold Kaarbø - [email protected] | 456 14 181

  • Hovedtrener: Halvor H. Byfuglien - [email protected] | 900 91 291

  • Hovedtrenerteam for øvrig: Henrik Sætrang, Karl Otto Aam og Anders H. Nes