JENTER 13

KFUM jenter 2007 er en gjeng på over 40 spillere der noen har spilt fotball siden de var 5 år, mens andre spilte sin første fotballkamp vinteren 2020. Jentene går på nærmere ti forskjellige skoler, men der de fleste har skolehverdagen på Ekeberg eller Bekkelaget skole.

Et stort foreldreengasjement rundt årgangen synliggjøres med 13 trenere som bidrar på feltet i løpet av de tre øktene vi har i løpet av en uke, en sosial komité som stiller opp på større og mindre arrangement, økonomiansvarlig og dugnadsansvarlig. I tillegg til å ha et godt sportslig tilbud for spillere på alle nivå, er vi opptatt av en tydelig sosial profil som de siste årene har inkludert helgeopphold på Lunde leirsted, cuper med overnatting, overnatting i hallen og gallamiddag som sesongavslutning. Mange av jentene treffes i tillegg på KFUMs fotballakademi.

I 2020, som er første året med ungdomsfotball, skal vi spille med tre 9'er-lag i seriespill, på tre ulike nivåer. I 2020 står ellers blant annet Aalborg Cup, Norway Cup og Adidas Cup på aktivitetsplanen.

KFUM J2007

  • Hovedlagleder: Jannicke Wold Kaarbø - [email protected] | 456 14 181

  • Hovedtrener: Halvor H. Byfuglien - [email protected] | 900 91 291

  • Hovedlagledelse for øvrig: Are Tørring og Fredrik Mariero Olasveengen