OM MENN JR

Velkommen til Kåffas juniorlag! Med våre drøye 100 spillere i 2024-sesongen er vi en av de største, kanskje den største junioravdelingen i Oslo. Det betyr at vi også kan gi et bredt tilbud til spillere på alle nivåer, i årets sesong skal vi nemlig stille med hele fem elleverlag: Rekruttlaget spiller i Norsk Tipping ligaen, G17 spiller i nasjonal serie, førstelaget spiller Interkrets A, mens vi også vil ha ett lag i førstedivisjon, ett lag i tredjedivisjon

- Vi er en stor juniorgruppe, og vi ønsker å gi et godt tilbud til alle. Både til de som ønsker å satse og ser en fremtid som en A-lagsspiller og til de som bare ønsker seg en kamp og en til to treninger i uka.

- For å få til dette så er vi avhengige av mange ressurser på treningsfeltet, og her har vi en god kombinasjon av ressurser fra klubben og frivillige. Vi skal også ha en god dialog med skolene slik at vi hele tiden har kontroll på spillernes totalbelastning, sier lagleder Ellen Skaarnes.
 

Aktivtetsnivået er høyt, men litt tilpasset nivået og ambisjonene til spillerne. I en vanlig uke vil det være fem treninger i uka for spillerne på nivå en, og ofte en (trenings-)kamp, mens det vil være noe færre for nivå to-spillerne.

Selv om det er relativt fullt med våre rundt 100 spillere, har vi alltid døra på gløtt for spillere som kan tilby det lille ekstra og er sultne på nye utfordringer. Ta kontakt om du har lyst til å prøve deg hos oss!

MENN JR