OM MENN JR

Velkommen til Kåffas juniorlag! Med våre om lag 100 spillere i 2023-sesongen er vi en av de største, kanskje den største junioravdelingen i Oslo. Det betyr at vi også kan gi et bredt tilbud til spillere på alle nivåer, i årets sesong skal vi nemlig stille med hele fire elleverlag: Rekruttlaget spiller i Norsk Tipping ligaen, førstelaget spiller Interkrets A, mens vi også vil ha ett lag i førstedivisjon, ett lag i tredjedivisjon

- Vi er en stor juniorgruppe, og vi ønsker å gi et godt tilbud til alle. Både til de som ønsker å satse og ser en fremtid som en A-lagsspiller og til de som bare ønsker seg en kamp og en til to treninger i uka.

- For å få til dette så er vi avhengige av mange ressurser på treningsfeltet, og her har vi en god kombinasjon av ressurser fra klubben og frivillige. Vi skal også ha en god dialog med skolene slik at vi hele tiden har kontroll på spillernes totalbelastning, sier lagleder Pål Eriksen.

På juniorlaget vil du finne en god blanding av spillere fra 04-, 05- og 06-årgangene (og noen fra 07 årgangen), hvor svært mange av spillerne har vært i klubben siden de tok sine første spark på lærkula. Samtidig har vi sett de siste årene at vi er blitt en attraktiv klubb for spillere med ambisjoner, slik at flere og flere har meldt overgang fra andre klubber i og rundt Oslo-området. Det sportslige apparatet er derfor bygget ut, og vi har nå mange trenere i aksjon for å gi guttene et best mulig tilbud på feltet. Lagleder for junior er Pål Eriksen, som har svært lang fartids i samme jobb for den spennende 2004-årgangen i klubben.

 

Aktivtetsnivået er høyt, men litt tilpasset nivået og ambisjonene til spillerne. I en vanlig uke vil det være fem treninger i uka for spillerne på nivå en, og ofte en (trenings-)kamp, mens det vil være noe færre for nivå to-spillerne.

Med så mange spillere i stallen er det også viktig å kunne gi et bredt og godt tilbud. I tillegg til at alle får være med i seriespill, vil vi også gi et rikholdig cuptilbud. Med vår beliggenhet er selvsagt Norway Cup en turnering vi selvsagt vil være med på, men i tillegg blir det en del mer som skjer i år: Vi er også med i NM, og skal i tillegg være med i Adidas Cup, som i år starter et nytt format også for spillere over 15 år. Dessuten stiller vi også i OBOS-cupen, som er en ren Oslo-cup.

Juniorlaget har ellers god erfaring med cupspill, og blant 04-, 05- og 06-gutta er det mange som har vært med og hentet inn de gjeveste pokalene i blant annet Norway Cup, Hamar Elite og OBOS-cup mens de spilte aldersbestemt, i tillegg til en rekke kretsmesterskap. Juniorlaget har også hevdet seg bra i flere cuper de siste sesongene – i Norway Cup var vi tapende finalist i 2019, mens vi i 2018 røyk ut i semifinalen, og i 2019 vant juniorlaget OBOS-cup.

Selv om det er relativt fullt med våre rundt 100 spillere, har vi alltid døra på gløtt for spillere som kan tilby det lille ekstra og er sultne på nye utfordringer. Ta kontakt med hovedlagleder Pål Eriksen [email protected] (908 36 792) om du har lyst til å prøve deg hos oss!