SJANSEBONANZA I SERIEPREMIEREN

Alle kulerammene på KFUM Arena ble sprengt da juniorgutta tok imot Asker i første seriekamp i høstens interkrets.

INTERKRETS JUNIOR, FØRSTE SERIEKAMP: KFUM-ASKER 0-0 (0-0)

Aiaiai! Alle kulerammene på KFUM Arena ble sprengt da juniorgutta tok imot Asker i første seriekamp i høstens interkrets. I alle fall for de som talte sjanser for hjemmelaget og kort for bortelaget. Begge delene florerte nemlig i kveldssola på Ekeberg.

Bare drøye minuttet var spilt da hjemmelaget kom til sin første sjanse for dagen, men Sarims heading på corneren gikk like over. Det skulle bli resepten for kvelden. Aksels avslutning fra kort hold gikk rett på keeper, Yossef det samme, Nasri fikk sisteskansen til gjestene til å gå ut i full strekk, Anders ble blokket i det han skulle trillen inn lærkula – mens andre avslutninger gikk marginalt utenfor eller over. Etter en halvtimes spill hadde Kåffa et halvt dusin sjanser, da kampen var slutt hadde de notert seg over det dobbelte. Tross en bra sluttspurt fant hverken Aksels heading eller Tønnas kanon på tampen heller veien til stedet hvor ballen helst skulle vært.

En frustrerende aften for hjemmelaget, og det hjalp neppe på at bortelaget brukte vel mye tid på både bytter og dødballer samtidig som de sanket kort nok til å fylle en hel kortstokk etter hvert som klokka tikket av gårde, uten at trener Marius Jacobsen går i kjelleren av den grunn.

– Dette var de forspilte sjansers kamp, innrømmer juniorgeneralen.

– Det ble tungt og vanskelig, og i dag må vi bare medgi at vi ikke er gode nok foran kassa. Jeg synes vi gjør veldig mye riktig og bra i kampen, men det er fortærende at vi ikke klare å sette den ballen i mål.

Mer gledelig ser Kåffa-treneren på det solide spillet hjemover på banen.

– Det er vel først når et kvarter gjenstår at Asker har sin første sjanse, så jeg er meget fornøyd med det defensive vi gjør i dag.

Spesielt fremhever han to av stopperne i Asker-oppgjøret.

– 05-stopper Patrick gjør sin seriedebut i dag, og er meget trygg, mens Ole (lagets kaptein) har en strålende kamp og styrer det meste bakfra, skryter Jacobsen.

Den positive beholdningen til tross, med om lag 15-2 i målsjanser er det liten tvil om at Kåffas juniorgutter må finstille siktet før neste seriekamp – borte mot Skeid på Nordre Åsen torsdag i neste uke, en av seriens favoritter i årets interkrets.

ed bare seks kamper til på programmet er den en kamp som i alle høyeste grad bør vinnes.

– Det er ingen krise at vi ikke vinner den første kampen, men det er klart at vi ikke trenger mange flere slike resultater om vi skal ende der vi ønsker, medgir Jacobsen.

Kampfakta finner du her.

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter