- Vil være sterke sammen

Vi møter Kolbotn i cupen, mens Bjørnevatn kommer på besøk på Ekeberg lørdag.

I dag ble 2. runde-oppsettet for NM kvinner presentert. Der ble det klart at KFUM møter Kolbotn.

En spennende utfordring for våre jenter. Det vil også bli et kjekt gjensyn med Marie Moen Preus og Mille Helland Flø som nylig meldte overgang fra KFUM til Kolbotn.

Kåffa-trener Jesper Eek holder Kolbotn som klare favoritter ved inngangen til NM-kampen som spilles på Østre Greverud 31. mai, men ser fram til å bryne seg på 1. divisjonslaget.

- Det er alltid en mulighet, men det blir selvsagt tøft. For oss vil det helt sikkert handle om å være effektive på de sjansene vi får. Vi vet vi har x-faktor fremover i banen, men de har også noen farlige angrepspillere, sier Jesper.

Cupkampen er likevel ikke mye i tankene foreløpig. For nå handler det om å bygge videre på en god serieåpning med å ta en ny trepoenger mot Bjørnvatn lørdag.

- For tiden handler mye av hverdagen vår om å bevare energi og trøkk i spillet. Da er det god belastningsstyring som gjelder, uten at det går på bekostning av kvalitet. Så har vi en del fokus på det mentale og det å være sterke sammen - hele troppen og teamet rundt, sier Jesper.

Han ser fram til å ønske klubben fra Finnmark velkommen til Ekebergsletta.

- Det blir veldig interessant å møte helt ukjent motstand, selv om jeg har sett Bjørnevatn i et par kamper på video. Vi er klare for kamp, og jentene er sultne.

Kampstart er kl. 14.00 på KFUM Arena.

 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter