Z62_8655-Seline

«Vi stiller godt forberedt»

Lørdag sparker damelaget i gang sesongen. Sjekk hva trener Jesper Eek sier før seriestarten.

Lørdag skal også vårt damelag i gang med seriespill. Første kamp spilles kl. 14.00 på vår oppgraderte KFUM Arena. Vi håper mange tar turen for å se våre beste jentespillere i aksjon.

Her er hovedtrener Jesper Eeks ord før det skal spilles om poeng igjen:

Med mange nye spillere i troppen har det tatt litt tid å få satt riktig struktur og "Kåffa-stempel" på spillet vårt i år. Nå ser det ut som om vi har funnet den rette tilnærmingen og jentene har vært tålmodige og jobbet hardt for å komme dit vi er. 

Noe rusk i troppen er det, men vi har spillere tilbake nå som vil kunne bidra allerede til helgen, og ytterlige spillere tilbake utover sommeren og høsten. Dessverre har vi fått to nye langtidsskader i Anniken Eek og Kristin Marøy. Begge med kneskader som gjør at de mister hele denne sesongen.

Vi har hatt et mål om å matche oss enda tøffere i oppkjøringen i år, både på trening og i kamp. Treningskamper mot 1. divisjonslaget ØHIL og hardtsatsende divisjonskolleger som HamKam og Grei, samt samtrening med VIFs a-lag har stått på programmet. Forhåpentligvis skal det gjøre oss enda mer robuste og hjelpe oss til å kunne ta nye steg nærmere toppen av 2. divisjon. 

Nå ser vi virkelig frem til å kjempe om poeng og stiller godt forberedt når LSK 2 kommer på besøk kommende lørdag. Vi er spent på hva de, som et av to annetlag i serien, kommer med av tropp (RBK 2 er det andre). Som lag vet vi hva de står for etter å ha møtt dem i treningskamp i vinter og i serien i fjor.

Så vel møtt til kamp på KFUM Arena kl. 14.00 førstkommende lørdag.

---

Her er nye spillere i årets a-lagsstall:
Ellen Sulebak - keeper fra Frigg/Kolbotn
Ronja Corbatta-Thyness - keeper fra Kolbotn/Brumunddal
Annicken Tørring - back fra egen junioravdeling
Helene Lexerød - back fra Kongsvinger
Kristin Marøy - midtbane fra Byåsen (ute med skade)
Ingeborg Stenvold - midtbane fra Lyn
Synne Jareld - spiss fra Herd
Ellen Tafjord - spiss fra Herd

 

 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter