- Vi gleder oss enormt

Det ble tap i serieåpningen mot Lyn. Lørdag vil jentene slå tilbake med en god prestasjon mot Kongsvinger.

KFUMs a-lag damer tapte 2-1 i sitt første møte med 2. divisjon sist helg. Kampen mot Lyn kunne tippet begge veier, men til slutt ble vi et nummer for små.

Lørdag skal det revansjeres. 

- Vi var alle veldig skuffet over utfallet i serieåpningen og er fast bestemt på å revansjere dette. Treningsuka har båret preg av at jentene vil "opp i ringa" og vise hva som bor i laget, sier hovedtrener Jesper Eek.

Han har sett det gnistre på feltet gjennom uka og han gleder seg over en tropp med stor konkurranse og der mange har lyst til å vise seg fra sin beste side.

Kongsvinger er et lag han ikke kjenner alt for godt, men resultatene forteller at det blir en tøff test. Laget, som vant sin avdeling i fjor, fikk en pangstart på årets serie med 7-0-seier mot Mjølner. Det er særlig verdt å se opp for spissen Naomi Griffin som like godt leverte fem scoringer i premieren.

- V​​​i går inn i kampen med respekt og ydmykhet vel vitende om at vi må prestere på vårt beste for å få med oss et positivt resultat, sier Jesper og legger til avslutningsvis:

- Vi gleder oss enormt til å komme i gang og oppleve stemningen på sletta igjen. Vi oppfordrer alle som er glade i Kåffa til å møte og heie på jentene. Det fortjener de og vi trenger all den hjelpen vi kan få.

Kampstart kl. 17.00. Vi sees!

program_2023_ok (2)-7.jpg
SESONGPROGRAM: Kommer du på kamp lørdag, så får du også dette sesongprogrammet der du kan gjøre deg kjent med årets KFUM-tropp.

 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter