Uavgjort i årets andre treningskamp

I nydelig søndagssol tok vi i mot HamKam på KFUM Arena. Hvor vi store deler av kampen hadde kontroll, røk seieren på tampen av kampen. Til tross for dette tar vi med oss mye lærdom og glede videre inn i pre season.

Da vår forrige kamp ble spilt i tjukk tåke, var forholdene mye bedre denne søndagen. Med sol og noen få skyer på himmelen var det ikke noe å påpeke på været, ei på damenes første omgang.

Kontrollert første omgang

Vi gikk ut med følgende 11 fra start; Martine Dokken, Ida Marhaug, Silje T. Stavnheim, Anniken Eek, Seline Rekkedal, Mina Mathiassen-Nymoen, Elle Ulstein, Rikke Thorkildsen, Julia Caroprese, Ebba L. Andersen og Emma Arthur.

Damene gikk hardt ut og HamKam slet med å komme til de store sjansene. Men på andre siden av banen slet også vi. Det manglet litt på innsatsen foran mål og ingen av lagene klarte å putte ballen i mål.

Z62_4114-FørMatch.JPG
Prat før kamp

Måltørken løsnet etter pause

I pausen fikk damene lagt planen for hvordan de skulle være farligere foran mål. Det tok ikke lang tid før proppen løsnet. 2 minutt var spilt da Silje T. Stavnheim fant Julia Caroprese på midtbanen som vendte opp og så Ebba L. Andersen i bakrom. Ebba tok med seg ball og fyrte av et langskudd som gikk over keeper og i mål. 1-0 til kåffa!

Z62_6477-ScoringFeiring.JPG
Feiring etter 1-0 scoring

Målscoreren måtte av etter 56 minutter, og debutant Marie Moen Preus ble satt på banen. Det tok ikke mer en 1 minutt før hun noterte seg sin første scoring på damelaget. Et corner slått av Seline Rekkedal, traff Silje T. Stavnheim som headet ballen inn til Marie som stod foran mål. Med ryggen til fikk hun snu seg og satte ballen i mål! 2-0 kåffa!

Z62_7219-FeiringScoringMarie.JPG
Feiring etter 2-0 scoring

Debutanter fra egne rekker

60 minutter var spilt da vi gjorde mange bytter og flere debutanter kom på banen! Keeper Martine Dokken byttet med Eline Bender (som for øvrig fikk sin debutant forrige kamp hjemme mot Frigg), og Mille Helland Flø ble satt inn på midtbanen.

På dette tidspunktet spilte vi med 5 spillere født 07 og 08!

Forrige sesong fikk vi se både Selma Jordfald og Elle Ulstein debutere hos oss, de var også med på denne kampen.

Spillerne fra J07 og J08 årgangen

Siste 10...

De siste 10 minuttene slapp vi HamKam litt mer inn i kampen. De scoret 2-1 målet etter 84 minutter og utlignet til 2-2 når vi var 2 minutt på overtid.

Til tross for et litt kjedelig 2-2 resultat tar vi med oss mye bra læring fra kampen og satser på revansje når vi møter HamKam i serien - Lørdag 12.mai kl.12:00 på KFUM Arena