Toppkamp på Ekeberg

Damelaget møter Odd til toppkamp i 2. divisjon.

Er du hjemme i pinsen og har lyst til å se god fotball? Da er det bare å legge turen til Ekeberg lørdag. Klokka 14 er det nemlig avspark for toppkamp i 2. divisjon avdeling 2.

Odd og KFUM er henholdsvis nummer én og to på tabellen. Skienslaget med 16 poeng på sine seks kamper, mens Kåffa på sin side har plukket 12 poeng på de fem første.

- Etter en litt trøblete pre-season, har det vært stigning i våre prestasjoner. Laget har begynt å sette seg, og vi har satt preg på alle kampene så langt i serien, sier trener Jesper Eek.

I tillegg til gode prestasjoner i serien, var laget nær ved  å vippe Kolbotn ut av NM.

To spillende lag
At det er Odd som topper tabellen, er ingen stor overraskelse. Likevel har han god tro på at serielederen skal få litt å bryne seg på KFUM Arena lørdag.

- Jeg ser ikke noen lag som så langt har et nivå vi ikke kan matche. Vi ser at resultatene svinger voldsomt i avdelingen, men vi får bare gjøre som i fjor, og konsentrere oss om en kamp av gangen, sier Eek.

Og nå handler denne ene kampen om Odd på hjemmebane. 

- De er et spillende lag med en del rutinerte spillere, og de er glad i å eie ballen, men det er vi også. Så vi må sørge for at vi har intensiteten til å både vinne ballen og holde på den. Jeg tror det kan bli en artig kamp og vi har en god plan på hvordan vi skal angripe og lage trøbbel for Odd, sier Jesper.

Ny spiller inn
Dessverre har troppen de siste ukene fått langtidsskader på Elise, Seline og Julia.

- Det er kjedelig, ikke minst for spillerne selv. Heldigvis har vi Tone tilbake fra reise og Selma på gang etter skade. Vi har også tatt inn flere 07-jenter både i trening og kamp. Det er veldig gøy og fint for både trenere og spillere på damelaget å kjenne på at juniorspillerne melder seg på, og får god og nyttig erfaring på seniornivå. Nå har vi dessuten lånt inn Kersti Nüschen fra Grei, som kan gå rett inn å gjøre jobben på back, sier Jesper.

Vi ønsker velkommen til kamp på lørdag. Med seier tar vi oss helt opp i ryggen på serielederen. Avspark kl. 14.00.

Annonse fra Eliteserien: