Stor Kåffa-gjeng på treningsleir i Sverige

45 spillere fra damelag og kvinner junior startet påsken med å pusse på det sportslige og bli bedre kjent på tvers av lagene.

KFUM har for tiden 500 aktive jentespillere. I første del av påskeuken har en gruppe med nesten 50 spillere fra klubbens damelag og kvinner junior-gruppe vært sammen på treningsleir i Gøteborg.

Dette er et ledd i å knytte de to gruppene mer sammen. Vi ønsker å ha et damelag som er klubbens lokomotiv på jentesiden og vi ønsker å la unge, ambisiøse KFUM-spillerne få sjansen på damelaget når de er modne for det.

I Sverige denne helga var 23 spillere fra a-troppen og 22 spillere for juniortroppen samlet. Begge gruppene gjennomførte til sammen fire treningsøkter, enten inne i flotte Serneke Arena eller på kunstgresset på utsiden.

- Jeg er veldig glad for at vi fikk til dette. En ting er det sportslige der begge gruppene har hatt mulighet til å jobbe godt med forberedelser inn mot seriestart, men det viktigste er verdien av å bli kjent på tvers av disse to gruppene. Vi har en del nye på damelaget som har blitt bedre kjent med klubb og gruppe, og så er det utrolig bra at vi blir bedre kjent med juniorjentene. På sikt er det helt sikkert flere av disse som skal få sjansen på damelaget, sier hovedtrener Jesper Eek.

I tillegg til det sportslige hadde gjengen en sosial samling sammen der alle fikk en liten innføring og oppdatering rundt klubben og med oppgaver og konkurranser på kryss av lagene.

Damelaget la ellers inn en "dåp" av sine nye spillere, mens juniorjentene hadde sin egen ilddåp da de lot sine nye trenere - Clement Sebazungu og Karl Viktor Ihleby - få skinne litt ekstra på "scenen".

IMG_4276.jpg
Påsketur til Gøteborg for denne gjengen og treningsleir på flotte Prioritet Serneke Arena. 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter