Seiersrekken fortsetter for damene

Kampene kommer som hagl. Det samme gjør kampene. En uke med 3 kamper er unnagjort, og det med nye 3 poengere i kasse

Holmen, Asker og ØHIL 3 har den siste uken vært våre motstandere. Med 3 poeng i alle disse kampene, har det nå utkrystalisert seg at det vil bli en kamp mellom Skeid, Asker og Kåffa om å vinne årets 3.divisjon for damer.

 

Holmen holdt ut lenge i kampen som ble spilt sist tirsdag. Et lag som virkelig prøver å spille fotball, klarte å holde KFUM i sjakk lenge, men måtte etterhvert kapitulere, og det ble en komfortabel 5-0 seier for vårt damelag.

 

Fredag i forrige uke, var det Asker sin tur på å prøve å få lirket med seg poeng. En tett og spennende kamp fra start. Vertene fra Asker gjorde ting vanskelig, og det var ikke lett å få til noen store sjanser. Men et minutt før slutt, løsnet det for damene. På en corner detter ballen ned i beina på Seline Rekkedal og hun pirker inn seiersmålet, til stor glede for spillere, benken og de tilreisende på tribunen.

 

Sist tirsdag var det duket for den siste kampen av på 8 dager, da ØHIL 3 skulle besøkes på Jarmyra. Et lag som har gjort det godt så langt i sesongen, og som vi var klar over at kunne gi oss motstand. Allikevel var hele laget godt forberedt på det som kom til å møte oss, noe som førte til vår 6.seier for året, og fremdeles ubeseiret.

 

Neste uke er det duket for 2 nye bortekamper. Tirsdag går turen til Vevelstad KG hvor Langhus er motstander, mens fredag skal vi på besøk til Grefsen Stadion! for å møte Skeid. Kom og støtt damelaget på kampene neste uke.

Annonse fra Obos-ligaen: