En av våre egne i ny rolle

Jorunn Tengesdal Stavnheim er klar for nye måter å bidra for Kåffa-damene.

I august 2018 hadde Jorunn sin første Kåffatrening og har siden da vært en del av A-lag kvinner. I år blir hun å se som lagets nye hovedlagleder. 

- Jeg gleder meg til å kunne fortsette og bidra utenfor banen. Det skal bli moro å ha mer ansvar ut over sosiale medier som jeg nå har holdt på med det siste halvannet året og jeg gleder meg til å gripe de oppgavene jeg får. Jeg tror rollen som lagleder vil passe meg veldig fint, sier Jorunn.

Har vist stort engasjement

Trenerteamet har sett en spirende leder i Jorunn, som nå fullfører en mastergrad i ledelse, i hennes mange og lange skadeavbrekk. 

- Til tross for skader, har hun vist stort engasjement og iver for å bidra inn i laget. Det er noe vi ønsket å ta vare på og videreutvikle, nå i ny rolle, sier hovedtrener Simen.

Løfte jentene opp og frem 

Jorunn legger ikke skjul på at det var tungt å legge skoene på hylla. Hun roser sine lagvenninner for å ha bidratt med motivasjon til å komme tilbake fra skade gang på gang.

- Men noen ganger er det viktigere å lytte til kroppen. Nå blir det viktigste for meg å bidra slik at folk får med seg hva som skjer rundt damelaget. Det er mange gode spillere på jentesiden i klubben, og de vil jeg være med på å løfte opp og frem, forteller Jorunn. 

Fjorårsesongens seriefinale mot Skeid og kvalikkamp hjemme mot Fredrikstad bøy på mye publikum og god blest både rundt og underveis i kampene. For Jorunn skapte det to virkelig gode minner, som er varme når hun snakker om kommende sesong 

- Mitt største ønske er at hver kamp skal bli som dem.   

Annonse fra Obos-ligaen: