Z62_0760-Elle-GodStemning

Elle klar for Toppserien

Damelagsspiller Elle Ulstein (16) er klar for Røa.

Onsdag sluttet Elle Ulstein seg til J17-troppen som skal representere Norge i EM-sluttspillet i Sverige. Men før hun pakket ned landslagsutstyret ble det klart at hun har spilt sin siste KFUM-kamp - i alle fall for denne gang. 

Det er ingen hemmelighet at det er flere toppklubber som har hatt KFUM-spilleren på blokka den siste tida, men til slutt falt valget på Røa.

- Noe i meg sier at jeg aldri har lyst å slutte i Kåffa, forlate laget og jentene som jeg har blitt så glad i. Men samtidig liker jeg utfordringer og har alltid drømt om å spille på det øverste nivået. Så nå fant jeg det naturlig å gripe muligheten og ta dette steget, sier Elle.

- Fantastisk tid
Etter å ha spilt sin barnefotball for bergensklubben Sædalen, flyttet hun til Oslo og ble del av KFUM som 12-åring.

Der sluttet hun seg til klubbens 2007-årgang før hun ble flyttet opp på a-laget før 2023-sesongen. Gjennom fjoråret var hun stort sett fast innslag på vårt 2. divisjonslag.

Gjennom de siste årene har hun også fått med seg et tosifret antall landskamper og er nå altså del av J17-troppen som skal spille EM i Sverige denne måneden. 

- Jeg har hatt en fantastisk tid i Kåffa. Alt har blitt tilrettelagt på en måte som har gjort at jeg kunne utvikle meg til å bli best mulig. Jeg har fått tillit og så mange muligheter. Samtidig som man er omringet dyktige trenere og flotte mennesker som bare ønsker deg det aller beste, skryter Elle.

Rask utvikling
Det gode miljøet på damelaget har vært Elles "hjem" det siste året. Derfra tar hun med seg kule opplevelser og gode venninner, på samme måte som treninger og kamper med 07-årgangen har gjort årene i KFUM til det hun beskriver som en uforglemmelig tid.

- Mine aller beste minner fra tiden i Kåffa er nok fra 07-årgangen, og det året der vi ikke tapte en eneste fotball-kamp. Det var en fantastisk gjeng, som har betydd mye for at jeg er der jeg er i dag! Jeg er så takknemlig for alt jeg har fått oppleve og være med på i KFUM, sier Elle.

I KFUM er vi stolte over at Elle nå har fått muligheten til å ta steget videre.

- Det har vært et privilegium å ha Elle i gruppa, og vi er heldige som har fått være med på reisen hennes. Utviklingen har gått fort og hun mestrer stadig nye nivåer. Elle han noe utover det vanlige, både som fotballspiller og som menneske, og det kan bringe henne langt, sier a-lagstrener Jesper Eek.

Vi ønsker Elle lykke til videre, - og så vet du at du alltid kommer til å kle KFUM-drakta ved en senere anledning også! 

Nå først ønsker vi også både Elle og Selma Jordfald lykke til med EM-sluttspill for Norge. Første kamp spilles mot England på søndag.

Z62_1732-Elle.jpeg
Elle i aksjon for damelaget. Nå venter toppseriespill for bergenseren som kom til KFUM som 12-åring, men aller først EM-sluttspill for Norge J17. Foto: Stein-Erik Dokken

 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter