Duket for kampen om Ekeberg

Tirsdag er det duket for lokaloppgjøret mellom KFUM og BSK. Hvem er dronningene av Ekeberg?

En ufrivillig lengre pause har rammet vårt damelag. I forrige uke ble det utsatt to seriekamper, mot Asker og Oppsal. Tirsdag kveld er det endelig duket for å spille en seriekamp igjen, denne gang mot vår nærmeste nabo Bekkelaget.

- Det er kjedelig at vi fikk utsatt to kamper sånn i starten, når vi endelig var kommet i gang med serien. Jeg tror nok det at det har vært en liten pause nå har gjort at vi er enda mer motivert og sultne på seier igjen. Vi skal ha med oss 3 poeng fra den kampen her, sier visekaptein Emma Skredderberget. 

For at poengene skal bli med i sekken til KFUM er planen klar fra Emma og resten av jentene.

- Vi må være påskrudd fra start. I tillegg må vi få til god kommunikasjon, som er nøkkelen for å både spille fin fotball og få den rette innstillingen til laget.

Selv uten kamper forrige uke, så har laget fått gjort unna en god treningsuke. Selv om noen spillere har slitt litt med småskader, er laget godt rustet og klare for et tett kampprogram utover høsten.

- Vi har en bred og god stall, en solid tropp, med god bredde og dekning i laget. Vi er klare for de kampene som kommer. Alle som er med i vår tropp holder et høyt nivå, og det vil styrke oss gjennom de kampene som kommer. 

Og det å få tittelen "Dronningene av Ekeberg" er noe som kan smake godt hos Emma.

- Hvis vi er dronningene av Ekeberg, da er alt som det skal være, så det hadde selvfølgelig smakt veldig godt

Kampstart i morgen er kl 20.15 på KFUM Arena. Vi håper mange av dere kommer og støtter oss i "Kampen om Ekeberg".

 

Foto: Andreas Kristoffer Berge

Annonse fra Obos-ligaen: