Dronningene av Ekeberg

To kamper på to dager - 6 poeng!

Tirsdag stod BSK på motsatt banehalvdel i kampen om Ekebergsletta. Hvem som er dronningene av sletta skulle kåres i flomlyset på KFUM Arena. 

Damene startet friskt ut fra startblokkene og viste med en gang hvem som skulle dominere denne kampen. Allikevel var det en kontring fra BSK som satte i gang måltavla i kampen. På den kanskje eneste muligheten BSK fikk i kampen, satte de inn 0-1 etter ca 15 min spilt.

Det stresset ikke jentene, som fortsatte å komme til mange sjanser og styrte spillet på det grønne dekket. Det hele ente med en strålende 5-1 seier over de blågule naboene etter mål av Aslaug x2, Celine, Mina og SIlje. Da smakte det godt å kunne gi de fremmøtte på tribunen en hyllest og applaus, og vi kunne titulere oss som "Dronningene av Ekeberg".

 

DSC_4867_Ebba.JPG

Saken fortsetter under bildet.

 

Torsdag var det duket for en ny kamp. En av de største rivalene i serien, Bærum SK, stod på motsatt halvdel ute på Kadettangen. En solid og god tropp skulle vise seg å være en avgjørende faktor for å kunne komme seg igjennom 2 kamper på 3 dager.

Vi viser ingen nåde for at vi møter et godt og strukturert lag, og går rett i strupen på Bærum. Det resulterer i straffe til oss, som Silje setter elegant i mål. Derfra har man god kontroll på kampen. Damene viser at den jobben som har blitt lagt ned over lang tid, har gjort seg godt. 

Det skapes flere farlige angrep uten at vi klarer å få ballen i mål bak en god Bærum-keeper. Etter rundt 70 min får vi endelig en til, da Ebba banker ballen opp i høyre hjørnet.  

En stor takk til de fremmøte Kåffa-supporterne som hadde tatt turen, og vi håper på flere gode opplevelser både på borte- og hjemmebane utover sesongen. 

Neste uke spiller damelaget to nye kamper. Tirsdag kommer Holmen på besøk, kampstart kl 20.15, og fredag tar vi turen ut til Asker med kampstart kl 18.30. 
 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: