Damelaget forsterker trenerteamet

Jesper Eek er klar som assistentrener for A-lag kvinner, og gleder seg stort til å ta fatt på utfordringen.

A-lag kvinner har ingen planer om å hvile på laurbærene etter fjorårets suksessferd. Jentene er i full gang med oppkjøringen mot spill i 2.-divisjon, med et forsterket trenerteam i ryggen.

Jesper Eek er nemlig klar som assistenttrener. Han kommer til Kåffa etter åtte år i ulike trener- og spillerutviklerroller rundt ØHILs A-lag og rekruttlag. Nå ser han fram til å bidra til en best mulig reise videre for Kåffa-damene.

- Jeg gleder meg til å jobbe både for å utvikle enkeltspillere, men også for å oppnå resultater med laget. Slik jeg ser det ligger vi godt an til å bite fra oss som nyopprykket lag, sier Jesper. 

I tillegg til å bidra i trening og kamp for A-laget, skal Jesper være kampleder for klubbens J19-lag i 1.-divisjon. 

- Noe veldig bra på gang
Som ØHIL-mann har Jesper fulgt utviklingen i Kåffa fra utsiden. Når han etter endt fjorårssesong søkte nye utfordringer som trener, var Kåffas vekst og fremgang spesielt tungtveiende grunner for å trekke hitover.

- Jeg har lenge hatt et inntrykk av at det jobbes godt i hele organisasjonen, og at prosjektet rundt damelaget har noe veldig bra på gang. Det blir veldig spennende å bli med på reisen videre og jobbe for å ta ytterligere steg, forteller Jesper.

Haslum-bosatte Jesper, som på dagtid er å finne i bilbransjen, har bred erfaring i fotballtrenerfaget. I tillegg til engasjementet i ØHIL, har Jesper jobbet som kretstrener for Oslo Fotballkrets. Det vil han også fortsette med.

Ny giv
Hovedtrener Simen Føyen er storfornøyd med å få inn enda mer kompetanse i trenerteamet. 

- Jesper er en erfarern, engasjert og dyktig fotballtrener som vil bidra til å gi oss ny giv inn mot neste sesong. Sammen med resten av trener- og støtteapparatet, er han med på å legge forholdene til rette slik at vi kan bite godt fra oss i 2.-divisjon, sier Simen.

Jesper har vært med laget siden oppstarten på nyåret, og er veldig fornøyd med starten han har hatt.

- Jeg har blitt veldig godt tatt i mot av alle i klubben og jeg har virkelig fått kjenne på det fine miljøet alle prater så varmt om, forteller han.

Oppstarten for spillerne har vært litt trå, ettersom man på grunn av koronarestiriksjoner har måttet trene med én meter avstand. Nå er imidlertid den normale treningshverdagen tilbake. Den består av fulle treningsuker de første ukene, før Grei venter til årets første treningskamp søndag 30. januar.

Annonse fra Obos-ligaen: