Bli med på laget!

KFUM-damene går et spennende 2023 i møte, og trenger flere til å bidra i ulike roller rundt laget. Kjenner du på kallet?

I 2022 leverte Kåffa-jentene en strålende debutsesong i 2.-divisjon, og kunne smykke seg med en tredjeplass ved endt sesong. Det betyr at man i 2023 er klar for spill i en tilspisset og landsdekkende 2.-divisjon.

Planleggingen av sesongen er allerede godt i gang, og nylig ble klubbens nye trenerteam presentert, hvor Ole Henrik Finnbråten er klar som ny assistent for laget. I tillegg er Jorunn Stavnheim med som lagets altmuligkvinne og hovedlagleder, en jobb hun bekler så godt at hun i 2022 var blant kandidatene til "Årets fotballfrivillig" i norsk fotball.

Mye er med andre ord på plass, samtidig merker både trenerteamet og Jorunn at det er flere oppgaver de gjerne skulle hatt hjelp med.

- Vi prøver å rekke over så mye vi kan, men ser at det kan bli mye på få folk, og skulle gjerne hatt noen hender ekstra rundt laget. Det kan være alt fra å bidra til å gjøre klar til trening, være en støtte for trenerne underveis i treningen eller være med på å arrangere kamper, forteller Jorunn.

Hun understreker at man ikke trenger å låse seg til å være med på alt som skjer; kan du bidra på en trening eller to i uka, er det også til stor hjelp! Lista over ting som skal og kan gjøres er lang, så om man sitter med tanker, ideer eller kompetanse som man selv tenker at kunne vært nyttig for laget, så er man veldig velkommen til å melde seg. 

- Vi er en utrolig fin gjeng med spillere, og et apparat rundt laget som har det veldig gøy med det vi holder på med. Jeg anbefaler alle som kan være litt nysgjerrig eller lystne på å bidra til å ta kontakt med oss, avslutter Jorunn.

Er du nysgjerrig og vil vite mer? Ta kontakt med Jorunn eller assisterende daglig leder Eirik Flesjå Olsen:

Hovedlagleder Jorunn Tengesdal Stavnheim
Tlf: 482 46 163
E-post: [email protected]

Assisterende daglig leder Eirik Flesjå Olsen
Tlf: 452 17 271
E-post: [email protected]

Annonse fra Eliteserien: