Annicken tas opp på damelaget

Ekstra stas når ekte Kåffa-jenter tar steget opp på klubbens a-lag.

Annicken Tørring startet sin fotballkarriere i KFUM for drøye ti år siden. Nå rykker 2007-jenta opp fra klubbens J19-gruppe til damelaget på permanent basis i og med at hun har signert kontrakt med vårt 2. divisjonslag.

- Dette har vi ventet på. Annicken er en ekte Kåffa-jente. Hun er en moden og klok spiller, og som back viser hun både solide defensive kvaliteter, samt offensiv styrke med sin kapasitet og evne til å posisjonere seg hensiktsmessig. Hun har også god erfaring som stopper, er fysisk uredd og med god fart, sier hovedtrener Jesper Eek.

Annicken har hospitert jevnlig hos damelaget gjennom det siste året, og fikk flere kamper i 2. divisjon gjennom 2023-sesongen.

- Det har egentlig bare vært et tidsspørsmål før hun tok det endelige steget opp på damelaget. Nå var timingen riktig og god for alle parter. Hele gruppa gleder seg til å få inn Annicken for fullt, sier Jesper.

Vi gleder oss til å følge Annicken og damelaget inn i den nye sesongen. Laget serieåpner i 2. divisjon mot LSKs rekruttlag, på hjemmebane 20. april. 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter