Treningskamp på eget kunstgress!

Første test på eget kunstgress mot et godt Godset lag!

Tirsdag 22.03.22 var det duket for årets andre treningskamp.

Våre venner fra Strømsgodset hadde stått opp tidlig og kom kjørenes inn til KFUM-hallen i god tid før kampstart. Ekeberg badet i sol og alt lå til rette for en god fotballdag.

Da treneren vår, Alexander, tok på seg oppgaven å være kampleder steppet vår eminente frivillig, Trond, opp og tok på seg rollen som trener under dagens kamp. Vi stilte med følgende lag: Tom, Abdi, Christian, Tarek, Fredrik, Jani, Alexander, Kim, og Adnan. Lagleder Hallgeir hadde tatt på seg den nydelige drakta i tilfelle det ble tynt med spillere på benken, og det skulle dessverre vise seg å være nødvendig da en av våre spillere dro på seg strekk etter kort tid.

Første omgang bar preg av et Kåffa lag som var litt rustne og fikk nok noe sjokk over tempoet. Godset startet i hundre og fikk satt opp gode angrepskombinasjoner som resulterte flere i sekken for vår del. Etter en god pauseprat med fokus på å tørre, spille hverandre gode og forsvare oss litt smalere var det en freskere utgave som kom ut i andre omgang. Pasningsspillet satt bedre, som igjen resulterte i flere gode målsjanser. Vi viser igjen at vi ikke gir opp, tross en noe tung første omgang. Laget står løpet ut, som igjen resulterer i at vi får satt noen baller i nettet.

Målskårere: Adnan, Jani og Christian. Dagen ble avsluttet med pizzafest i Klubbstua sammen med Godset. Det er godt å se gatelagsfamilien møtes på denne måten. God stemning og den gode samtalen gikk rundt bordet. Tusen takk for kampen Strømsgodset, vi gleder oss til våre veies møtes igjen!

 

PS: 6.april sparkes Østlandsligaen i gang. Vi tar i mot «Løse Fugla», Lillestrøm sitt gatelag.

Annonse fra Obos-ligaen: