Solide prestasjoner i Bergen!

Prestasjoner, solide prestasjoner la grunnlaget for en nydelig tur til Bergen og Nasjonal turnering!

Tirsdag og onsdag denne uken har 29 gatelag fra hele landet vært samlet på Stadion og Nymark, for den årlige nasjonale turneringen. Turneringen ble åpnet tirsdag, med innmarsj på Stadion og hyllest av alle lagene. Der fotballpresident Lise Klaveness, bystyreleder i Bergen Rune Bakervik, styreleder i SK Brann Aslak Sverdrup og Fotballstiftelsen ved Arne Knoph var tilstede.

Allerede mandag formiddag satte Kåffa sine 12 utvalgte seg på flyet til Bergen for å få en så optimal oppladning som mulig, slik laget vårt fortjener. Med en stille og rolig kveld på hotellet toppet med spillermøte og taco var vi klare for lange dager i sola tirsdag og onsdag. 

Tirsdag startet med en solid og god frokost 08:45 mens andre lag satt på flyet eller ventet på bagasjen sin på Flesland. Klokken 12:30 var det duket for åpningssermoni på selveste Brann Stadion. Kvinnelaget og administrasjonen til Brann var på plass på tribunen, barnehage og skole barn veivet med flagg og skapte en enorm stemning og inngang på turneringen! 

Etter gruppespillet tirsdag var det en helt fantastisk bankett med nydelig mat og underholdning hvor høydepunktet var konsert med Onkel P. 

Onsdag var det klart for A, B, C og D sluttspill, hvor vi var plassert i B-sluttspillet. 

Årets Kåffa resultater kan du lese under: 

Resultater 2023

  • KFUM-KBK 2-0

  • KFUM-Viking 0-2

  • KFUM-Molde 4-0

  • KFUM-Asker 0-0 ( 2-3 etter straffer)

  • KFUM-Hamkam 3-2

  • KFUM-Kongsvinger 2-1

Med disse resultatene tar vi en 13.plass av totalt 29 lag noe det absolutt skal stå respekt av av et lag som før denne turneringen har vunnet 3 kamper siden september 2021! 

Bak dette ligger det en prestasjon uten like. I all slags vær stiller de opp på treninger, kamper og dugnader tross sine utfordringer i livet. Like positive. Under denne turneringen er samholdet og kameratskapet den største prestasjonen hvor alle bidrar til at alle i gruppa skal ha det best mulig. 

Bilder fra turneringen: 

Takk til Brann og Fotballstiftelsen for et helt fantastisk arrangement og gratulerer så mye til Brann som årets vinnere. 

Vi gleder oss allerede til nasjonal turnering i 2024 i Bodø! 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter