thumbnail_IMG_5668

Rekordtall for Gatelaget!

2022 i tall

  • 33 spillere har spilt fotball i KFUM i 2022

  • 2 er jenter

  • 3554 rusfrie timer

  • 247 dugnadstimer for klubben

  • 70 timer med sosiale aktiviteter utenom kamp og trening

  • 1 spiller i arbeidstrening i KFUM

 

2022 er det første hele året vi gjennomfører etter oppstarten i september 2021 og når vi ser på tallene over så er det ingenting annet å si at det er fantastiske tall sier, Alexander Aurdahl, prosjektleder for Gatelaget. 

På nasjonalt nivå er tallene også særs positive. Det er registrert 1071 spillere innom i 2022. Hvor av  240  av disse har kommet ut i lønnet arbeid/skole/arbeidstrening. 

Selv om tallene er fantastiske er det noe som ikke direkte måles i tall som vi er mest stolt av. Samholdet. Samholdet i gruppen er noe som stadig vokser. Som nyoppstartet "årgang" i en klubb blir man formet etter hvilke verdier som ligger i klubben fra før. 

I KFUM står trekanten høyt. Ånd, sjel og kropp. Det å utvikle hele mennesket, det å kunne se hele mennesket. Når dette står så sterkt i veggene rundt i KFUM-Hallen så gir det Gatelaget en fin inngang som ny i klubben på hva vi skal fokusere på. For Gatelaget handler det sakte men sikkert om å utvikle mennesket med ballen som verktøy. Når alle i gruppen er med og drar i sammen retning blir det til et strålende lag, slik Gatelaget fremstår nå.

 

I 2022 kom høydepunktene på rekke og rad. 

Det store høydepunktet kom i slutten av juni, en to dagers sommerferie tur til sommerbyen, Arendal. En tur som ble planlagt i februar som ga mange noe å se frem til gjennom våren. Her dro vi med 10 spillere hvor vi sjekket inn på ærverdige Grand Hotel Arendal og nøyt et nydelig måltid på Egon Arendal. Samtidig som vi var her på en ferietur, så hadde vi meldt oss på Motbakkefestivalen som arrangeres årlig av Arendal Kommune. I 25-30 varmegrader spilte vi fotballturnering på Sam Eydes plass i Arendal sentrum mot Nav, Politi, Jerv Gatelag, Arendal Damer og mange andre lag. 

Etter sommeren ventet Nasjonal turnering som i år skulle arrangeres av våre venner i Stabæk på Nadderud. Etter mange jevne kamper som dessverre endte med tap, kom vår aller første seier etter straffesparkkonkurranse mot Rosenborg, å for en glede det var å se på Nadderud etter nesten ett helt år med bare tap! 

Alexsander 
Alexsander 

Et annet høydepunkt er Alexsander. 

Alexsander er den spilleren i 2022 som har høyest oppmøte og det med imponerende 98% oppmøte på treninger og kamper. I tillegg har han levert 71 dugnadstimer for KFUM! Det blir enda mer imponerende når han var ute med leddbåndskade i ankelen i nesten 3 måneder. Alexsander er også vår første spiller som gjennomfører arbeidstrening gjennom klubb, han har nylig gjennomført 3 måneder med Terje Andersen på drift og skal ha 3 nye måneder etter nyttår!

 

Nå som året nærmer seg slutten og vi går inn i 2023 har Gatelaget

flere høydepunkter å glede seg til. Gjengen har i 2022 jobbet dugnad for klubb og mange av våre spillere har jobbet nok timer for å kunne delta på treningsleir i 2023. Da planleggingen startet tidlig høst håpet vi på å få til en to dagers treningsleir på KFUM-Arena, kanskje et sted på Østlandet. Etter bidrag fra privatpersoner, Stiftelsen Scheibler og Sparebank 1 Østlandet har vi nå bestilt en treningsleir til Lisboa 13-17 februar! Noe som selvfølgelig gjør vi at har noe glede oss til over jul og som vil fortsette å forsterke samholdet! 

Jeg kan med stolthet si at vi har hatt aktivitet/trening 50 av 52 uker i 2022! Vi har som målsetting å ha stengt så få ganger som mulig, og det vil jeg påstå at vi har fått til. Våre spillere har uttrykt at det er veldig godt at vi mer eller mindre alltid har et tilbud, slik at rutinene opprettholdes og man har noe å gå til. Faglig sett tror jeg det er essensielt for vårt lag at vi holder stengt så lite som mulig. Ved å ha aktivitet i jule-, påske- og sommerferie da så mye annet av hjelpeapparatet holder stengt, tror jeg er en suksessfaktor for at rusfrietimer blir rusfriedager, sier Hallgeir Malm Lillesveen, Ruskonsulent Østensjø Bydel. 

 

Treninger i julen vil være 23.desember 09:15 og 28.desember 10:15! Her er nye spillere selvfølgelig velkommen! 

 

Gatelaget ønsker alle sammen en god jul og et riktig godt nytt år! 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter