Østlandsligaen i gang!

Gatelaget leverte en strålende kamp mot LSK i første seriekamp!

I dag var det duket for seriestart, og vår første kamp noensinne i Østlandsligaen til Fotballstiftelsen. KFUM-Arena var pyntet til fest, og flere tilreisende supportere var ankommet arenaen til kampstart. Profetene var representert med A-laget sitt trenerteam flere fra administrasjonen til klubben. Noe spillerne og lagledelsen satte stor pris på!

Motstander i vår første kamp i Østlandsligaen var «Løse Fugla», Lillestrøm Sportsklubb sitt gatelag. LSK stilte mannsterke opp med 18 spillere. Kåffa har fortsatt en litt liten tropp, og vi stilte med 9 spillere.

Spillerne kom til KFUM-hallen en time før avspark og gjorde sine forberedelser godt. Vi stilte følgende lag: Tom, Abdi, Christian (C), Jani, Kim, Alexander, Farid, Raymond og Fredrik.

Kampfakta:

KFUM – LSK: 3 – 8 (2-3 til pause)

Målscorere: Farid, Alexander (2).

LSK scorer kampens første mål etter to minutter. Kåffa svarer fort og scorer på en god høy ball fra Alexander som Farid setter på mesterligvis bak LSK keeperen. Kampen går mye frem og tilbake. Kåffa forsvarer seg godt og setter opp flere gode kombinasjonsspill. LSK får en scoring til, uten at det preger spillerne våres. Vi fortsetter å stå godt, som resulterer i at Alexander knaller til med et skudd. 2-2. LSK scorer ett mål til før pause og vi går til pause på stillingen 2-3.

Fokuset i pausen er at vi skal være stolte over hva vi har prestert i første omgang. Fortsette det gode pasningsspillet, backe hverandre og kommunisere med hverandre på banen.

Andre omgang startet litt som første avsluttet. LSK har mye ball, men vi forsvarer oss godt og Tom i mål står en kjempekamp. Vi får etter hvert kjenne på at vi dessverre ikke har en bred spillerstall – enda. LSK rullerer godt på byttene sine, og med noen skader og småskader hos oss, merker vi at 2x30 minutter er tøft. Etter 40 minutter spilt skårer LSK to kjappe mål. Alexander reduserer til 3 – 5 etter nok et knallhardt skudd. LSK scorer tre mål til mot slutten og kampen ender 3 – 8.

Etter kampen serverte vi pizza fra Pizzabakern til begge lagene.

Regjerende FairPlay-vinnere fra Nasjonalturnering i desember 2021, fortsetter det gode arbeidet og innkasserer 3 FairPlay-poeng av dommer.

Her kan dere klikke dere inn for å se på tabellen!

Vår neste kamp i Østlandsligaen er 4.mai klokken 12:00 mot Fredrikstad på Fredrikstad Stadion, det gleder vi oss til!

Til neste gang, kan man kose seg med noen blinkskudd fra dagens kamp!