Opptur på Raufoss!

5.serierunde i Østlandsligaen sto for tur!

Tidlig onsdag morgen, nærmere bestemt 08:30 dukket de første spillerne opp i KFUM-hallen og klare for avreise til Raufoss storhall og årets lengste bortekamp. 

Etter en tung uke i etterkant av en svært dårlig kamp mot Moss for en uke side var alle litt usikker, spente og mest av alt veldig revansje lystne når vi skulle møte topplaget Raufoss i sin egen storstue. 

Det hjalp nok heller ikke at vi fikk inn noen forfall på morgenkvisten som gjorde at det ble god plass i bussen på vei opp med totalt 8 spillere, inkludert Ørjan med strekk fra treningen dagen før....

Til tross for en tynn tropp var det positiv stemning i bussen og en grundig slag plan ble lagt i garderoben før kamp. Vi skulle gå litt bort fra "Kåffastilen" og heller ligge så tett som mulig, frustrere motstanderen og gå all in på kontringer. I tillegg, skulle vi fokusere på det som er vårt hovedfokus, alltid å ha hodet høyt hevet og være positive. 

Når dommeren blåser i gang følges planen til punkt og prikke, men etter 10 minutter glipper det og Raufoss tar ledelsen 1-0. Hvor skulle dette ende? Rakner vi? Står noen fram nå? Mange tanker gikk gjennom hodet til støtteapparatet etter denne scoringen. 

Kort tid etterpå kommer det et nytt mål, men denne gangen signert laget med blå shortser og vår spiss Farid! 1-1! Raufoss gir seg heller ikke 1-2, men nok en gang kommer vi tilbake og det står 2-2 etter noe av det mest spektakulære som har skjedd på Raufoss. Keeper Tom triller ballen i gang til Jani som står dypt i sin høyreback posisjon, på direkten chipper han ballen feilvendt over en Raufoss spiller, løper rundt, ballen stusser engang før han måker til, ballen går i tverrligger og rett ned på strek, og hvem dukker opp der? Jo, vår lille super spiss Farid. For en prestasjon! 

Lagene går til pause på stillingen 4-3 etter at Farid laget sitt tredje mål for dagen. 

Fokuset før 2.omg var å gjenskape det vi gjorde de første 30`, noe vi så til de grader klarer. Med en innbytter som i tillegg har strekk blir det naturlig nok svært tungt utover som gjør at vi til slutt taper 10-5 mot et godt Raufoss lag, men det aller viktigste er prestasjonen og i dag var prestasjonen noe av det aller vi beste vi har levert, om ikke det beste! 

Vi stilte med følgende: Tom, Jani, Kim, Abdi, Ørjan, Alexsander (K) og Farid. 

Mål: Farid x 4, Alexsander 1. 

Vi takker Raufoss for en fantastisk ramme på kampen. Kaffe og frukt sto klart, håndklær lå ferdig brettet og klare til bruk. I tillegg var maten etter kamp nydelig krydret med noen gode samtaler rundt bordet. 

thumbnail_IMG_1040.jpg

 

Annonse fra Obos-ligaen: