Hamkam sterkest i kameratduellen!

To kameratklubber møttes i 3.seriekamp i Østlandsligaen.

KFUM-Arena var onsdag rigget og klar til kamp mellom Hamarkameratene og KFUM-Kameratene Oslo, to kameratklubber skulle ut og gi jernet. 

De to lagene marsjerte ut sammen foran nærmere 25 tilskuere som hadde funnet veien til arenaen og tatt seg en kopp kaffe eller to. Fantastisk start! 

Når dommer Lindegaard blåste i fløyta si for kampstart var derimot ikke alt helt fantastisk og vi kommer under 0-3 etter kort tid. En sjokkstart! 

Hamkam fortsetter å male på og sette baller i mål bak dagens Kåffa keeper før vi reduserer ved Jani etter pause. Jani tar et kort kast til Kim, Kim spiller nydelig til Jani som skyter knallhardt i lengste hjørnet og stillingen er 1-10. 

Ikke lenge etter løsner det endelig for Aleksander som limer et langskudd i krysset, stillingen 2-15. 

Vi gir oss ikke der, Christian melder seg på og kriger inn en scoring på helvolley  bak Hamkam sin gode keeper til 3-15. Senere legger kameratene fra Hamar på to mål til og vinner kampen 3-17, fair play resultatet setter dommeren til 3-4. Begge lag viser svært god fair play, men Hamkam får et ekstra poeng da de hadde med seg en kvinnelig spiller. I tillegg til å være eneste kvinne, scoret hun også muligens kampens fineste mål med en lekker kjipp i lengste kryss bak Farid. Sterk prestasjon! 

KFUM sitt lag: Farid, Abdi, Raymond, Tom, Ørjan, Aleksander, Jani, Tarek og kaptein Christian. 

Vi fortsetter vårt gode arbeid med å utvikle fotballspillere og mennesker!

— Taco

Vi fortsetter vårt gode arbeid med å utvikle fotballspillere og mennesker, de siste kampene og ukene har vi hatt et ekstra fokus på det å stå oppreist og holde hodet høyt uansett hvordan ting går, både på og utenfor banen. Dette ser vi tydelig i dag, hvor mange hadde ikke gitt seg når man ligger under 0-10? Hvor mange hadde ikke gjemt seg litt bort? Hvor mange hadde ikke fått litt ekstra vondt i en gammel skade og måtte gå av? 

Ingen i denne gjengen, samtlige fortsetter å stå på beina, by på seg selv, positive, brystet frem og har hodet høyt hevet med et smil på lur! 

Selv om vi taper ganske klart er det ekstra fint å vise frem en slik side av oss selv når mange tilskuere tar turen, trenerteam fra A-laget, ansatte i administrasjonen, Fotballstiftelsen, foreldre fra årganger i klubben, venner og familie. 

Vi skal fortsette å jobbe og utvikle oss og jage nye gode prestasjoner på og utenfor banen! 

Her kan dere se noen bilder fra kampen! 

thumbnail_20220511_114019.jpg
thumbnail_20220511_120258.jpg
thumbnail_IMG_0823.jpg
thumbnail_IMG_0836.jpg
thumbnail_IMG_0842.jpg
thumbnail_20220511_114016.jpg

 

Annonse fra Obos-ligaen: