Gatelaget til Lisboa!

I slutten av oktober begynte vi å snakke om en treningsleir i 2023 og en enkel spleis ble etablert. Vår første tanke var å få til noe ekstra gøy over noen dager på Ekeberg, treninger på dagtid for så å gå ut å spise en bedre middag. Før det første døgnet hadde gått begynte vi å drømme om to dager et sted på Østlandet, det hadde jo vært helt fantastisk. Etter en uke så vi at vi kunne drømme større, plutselig var Danmark en konkret mulighet. 

Mens drømmene jobbet i hodene til støtteapparatet presenterte vi muligheten for spillerne, og for en en positivitet og entusiasme vi møtte. Mens støtteapparatet fortsatte å se på ulike muligheter jobbet spillerne dugnad for klubb som var et av kriteriene for å kunne være med. 

Totalt ble det lagt ned nesten 300 dugnadstimer for klubben, spillerne har rigget KFUM-Arena og Intility før A-laget sine kamper, vært vakter og i båreteam, plukket søppel, holdt vedlikehold og hakket is osv. En spiller passerte over 70 timer, noen 50, andre 40. En helt fantastisk arbeidsinnsats og samhold ble vist. 

Så, en måned etter oppstart kom beskjeden som gjorde at vi kunne tenke lengre enn Danmark. 

Gjennom en haug med fantastiske mennesker som har støttet oss sammen med Sparebanken 1 Østlandet og støtte fra Stiftelsen Scheibler hadde vi nok midler til å booke en treningsleir via Cupspesialisten. 

I dag 13, februar 2023 setter 8 spillere og 4 ledere seg på flyet fra Gardermoen til Portugal sin hovedstad, Lisboa. Her skal vi ha base litt utenfor byen i Estoril/Cascais. En drøm har gått i oppfyllelse! 

Her skal vi være fra mandag kveld til fredag morgen, vi skal ha tre treningsøkter, vi skal på utflukter til blant annet Sintra, vi skal spise ute på restaurant i Lisboa sentrum og vi skal på Europa League kampen Sporting Lisboa - FC Midtjylland. Her har vi vært så heldige å få billetter av våre danske venner. 

Vi gleder oss noe enormt og vær du sikker, reisebrev kommer etter turen! 

Her under kan man se noen bilder av jobben som har blitt gjort! 

Annonse fra Eliteserien: