Et nytt steg i riktig retning!

Onsdagens oppgjør i Østlandsligaen på Hamar mot Hamkam var definitivt et steg i riktig retning!

Onsdag var det klart for returoppgjøret mot våre kamerater fra Hamar, et oppgjør vi tapte klinkende klart med sifrene 3-17 på KFUM-Arena tidlig i mai. Hvordan skulle dette gå på Briskeby stadion tenkte mange? 

Etter en svært tøff sommer på mange måter klarte vi å karre oss gjennom nasjonal turnering med få spillere, en turnering hvor vi tapte mye, men fikk også en etterlengtet positiv opplevelse hvor vi slo  Rosenborg etter straffekonkurranse. Den opplevelsen og prestasjonen har vi bygget videre på.

I første seriekamp en uke etter nasjonal turnering stablet vi 8 spillere til kamp, det samme uken etter mot Fredrikstad. Men i begge kampene har samholdet og prestasjonene hvert helt fantastiske. 

Samtidig som dette har pågatt har Hallgeir Malm Lillesveen og Linn Fagerbakk Olsen jobbet knallhardt med rekruttering, i hovedsak fra bydelene sine Østensjø og Nordstrand og de siste ukene har vi mønstret 11-12 spillere på hver trening, og mot Hamkam dro vi med 11 spillere hvor vi hadde 5 spillere igjen hjemme med gyldig grunn. 

Prosjektleder Alexander Aurdahl må benytte anledningen til å rose jobben Hallgeir og Linn har gjort med rekruttering og oppfølgning, vi har mange spillere som sier de har lyst, men sliter med å ta de siste meterne for å komme på trening. Men med tålmodighet og tett oppfølgning over lange perioder kommer også resultatene, noe vi ser resultatene av nå. 

I tillegg er det også en spillergruppe som fortjener skryt, vi har sagt fra dag 1 at vi skal alltid prøve å holde  hodet høyt  hevet, uansett hvordan det går. Prestasjonene og resultatene vil komme, og jaggu gjør de det! 

Så for oss er dette virkelig et steg i riktig retning, både på og utenfor banen! Vi skal fortsette å jobbe knallhardt for gode prestasjoner på og utenfor banen! 

Hvordan gikk kampen spør du? Jo, den tapte vi 5-4. Hvordan var prestasjonen lurer du på? Den sto til terningkast 6! 

Vi stilte med følgende lag: Abdi, Cecilie (debutant), Odd, Jani, Ørjan(K), Christian, Gibou, Ibrahim(debutant), Abdi(debutant), Garth(debutant) og Remi. 

Ekstra ros til Cecilie, som blir vår første kvinne som spiller en tellende kamp for KFUM sitt Gatelag!

1-0

1-1 Gibou

2-1 

2-2 Remi

3-2 

3-3 Remi 

4-3

5-3

5-4 Gibou

 

Det skjer også veldig mye spennende neste uke, onsdag 14.sept kl 12:00 på KFUM-Arena tar vi i Stabæk til en ny runde i Østlandsligaen, mens fredag 16.sept markerer vi vår 1 års dag som Gatelag! 

Her kan dere lese Hamkam sin oppsummering av kampen!

Annonse fra Obos-ligaen: