En turnering fylt med varme og glede

Nasjonal turnering 2024 ble en varm opplevelse på alle mulige måter!

Det var en svært spent gjeng med spillere som møtte opp i klubbstua tidlig onsdag morgen, svært få hadde vært så langt nord som Bodø. Noen hadde vært mer enn andre på tur og noen hadde sin første reise. Likevel var det en rolig og trygg stemning i gruppa i det vi startet på reisen nordover! 

Da vi landet i Europas kulturhovedstad 2024 gikk programmet i ett. Etter en god lunsj på hotell Ramsalt var det klart for 2 timer med Rib i vakre Saltfjorden sammen Stabæk, Asker, Aalesund og Grorud. En helt unik opplevelse! Etter en liten pust i pakken i det svært gode været og en bedre middag var det klart for avmarsj fra Rønvikfjellet med alle de andre 31 lagene opp til den vakre utsikten på Keiservarden. 

Når spillerne ankom toppen etter en liten time med vandring og skravling ble de møtt av korps, hyggelige mennesker fra Kirkens bymisjon som delte ut vann, sjokolade, kaffe og rundstykker og selvfølgelig en enorm varme og samhold fra andre lag! 

Dag 2 var det duket for innmarsj og turneringsstart på Aspmyra Stadion. Etter våre tre kamper i gruppespillet satt vi igjen med 1 poeng etter uavgjort i første kamp mot FFK og tap mot ODD og Kristiansund BK. Etter kampene var det en sliten og varm gjeng som satte seg ned i skyggen på stadion og følte at de ikke hadde fått ut alt. Alle fikk luftet sine tanker og meninger før vi gikk tilbake til hotellet. Her ble tiden før banketten brukt på shopping, bading, is og mange gode samtaler med fokus på å få humøret tilbake igjen før vi tuslet de knappe 10 minuttene bort til hotell Ramsalt for felles bankett. 

Her satte konferansier Erlend Osnes det hele i gang, en god laksemiddag ble servert, Halvdan Sivertsen sto for underholdningen, mange sniktittet på A-lagets kamp mot LSK og vår 50 åring Tom fikk stående bursdagssang fra alle i salen. En varm avslutning på dagen! 

Etter en god natts søvn var vi klare for siste dag i Bodø, en dag hvor det var meldt 27 grader, D-sluttspill og ikke minst var det knyttet stor spenning til om gruppa hadde klart å finne tilbake til det gode humøret som kjennetegner denne fantastiske gjengen vår!

Allerede før oppvarmingen til dagens første kamp mot sørlendingene fra Grimstad kunne man tydelig se og merke at humøret og gleden var tilbake, noe som også resulterte i en flott prestasjon ute på Aspmyra tidlig fredag morgen. Noe som varte gjennom resten av dagen mot Molde og i D-finalen mot fjorårets vinnere Brann. 

Det er gøy å se gruppa tar tak i utfordringer og ikke minst måten de løser det på som en gruppe, sier trener Alexander. 

 

Kaptein Stian
Kaptein Stian

Les kaptein Stian sine ord på turneringen - 

Jeg er utrolig glad for at jeg fikk være med på denne turen, det er noe jeg har gledet meg til hele våren. Det har gitt meg masse motivasjon i hverdagen! 

Jeg var litt ekstra spent før turen siden dette var min første reise og min første nasjonale turnering, men det ble en helt fantastisk tur på alle mulige måter. Man kan være seg selv, ingen som dømmer meg for fortiden min. Man møter andre spillere og lag som man skaper et samhold med. 

Det er en helt fantastisk gjeng å dra på tur med hvor alle er der for å skape gode opplevelser. Sammen med to gode ledere i Alex og Hallgeir som har skapt et godt miljø over tid så er dette en veldig god gjeng å være sammen med! 

Hilsen en stolt og glad kaptein. 

 

 

 

Laget på toppen av Keiservarden
Laget på toppen av Keiservarden

Vi gratulerer Stabæk som vinnere av årets turnering og så ser vi fram mot Nasjonal turnering i 2025 på SR-Bank Arena hos våre venner i Viking. Vi gleder oss allerede! 

Takk til Fotballstiftelsen og Bodø/Glimt for en god, varm og flott gjennomført turnering!

 

 

 

 

 

 

 

 

Resultater 2024

  • KFUM-FFK 2-2

  • KFUM-ODD 0-3

  • KFUM-KBK 1-2

  • KFUM-Jerv 1-0 D-Kvart

  • KFUM-Molde 2-0 D-Semi

  • KFUM-Brann 1-3 D-Finale

 

For flere bilder og videoer se KFUM Gatelag på Facebook og Instagram. 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter