Dugnad skaper samhold!

Fjorårets dugnadstimer er allerede slått!

Underveis i 2022 startet Gatelaget med å implementere dugnad for spillerne i forkant av treningsleiren til Lisboa. Noe som ble en stor suksess med 247 registrerte dugnadstimer for klubben! 

I år har vi fortsatt med den gode trenden og interessen for dugnad blant våre spillere har tatt helt av! Årets første 5 måneder har snart passert og vi har allerede rundet 250 timer med dugnad for klubben. Spillerne bidrar med rigg av arena, verter på A-kampene til herrer, damer og rekrutt. I tillegg er det oppgaver som plukke søppel, hakking av is, fjerne granulat fra snøen og andre små og store oppgaver tilknyttet klubben. 

             Bjørn og Alexsander
             Bjørn og Alexsander

Jeg er dønn avhengig av det, uten dette har jeg alt for mange timer alene!

— Bjørn

 

10 av Gatelaget sine spillere har deltatt på dugnader i 2023, men to har deltatt litt mer enn resten! Bjørn og Alexsander har levert 70 timer hver siden januar, noe som er meget imponerende! 

 

Alexsander stortrives på dugnader, spesielt når det er snakk om fysisk arbeid. Strålende at så mange fra oss bidrar, det skaper et godt samhold innad i laget vårt! 

 

Bjørn sier de blir møtt med respekt og føler seg inkludert av ansatte i administrasjonen og andre frivillige. Jeg er dønn avhengig av det, uten dette får jeg for mange timer alene. 

Som regel så starter dugnadsdagen med felles lunsj med resten av administrasjonen før det bærer ut på oppdrag. Det er en fin måte å bli inkludert i klubben på. 

 

Oppdrag får de av Driftsansvarlig, Terje Andersen. Terje får ikke rost gjengen nok! Dugnadsvilligheten er helt enorm. Uten innsatsen til Gatelaget hadde ikke banen vært klar til bruk eller i best mulig stand! Gatelaget er det beste som har skjedd Kåffa på 20 år, avslutter Terje! 

Gatelaget er det beste som har skjedd Kåffa på 20 år!

— Terje

 

Hallgeir Malm Lillesveen mener dette er utelukkende positivt. Ruskonsulenten fra bydel Østensjø er klar på at rusfrie timer skaper rusfrie dager. En ting er hva vi i Gatelaget organiserer, men under dugnad for klubb danner vi en lojalitet og en klubbfølelse som vi ikke får ellers. Følelsen av at man bidrar til noe positivt for barn og unge i klubben, topp og bredde er svært givende. 

 

Selv om vi har passert 250 dugnadstimer vil vi fortsette å produserer dugnadstimer, sier prosjektleder Alexander Aurdahl. Så lenge det er kamper i Obos ligaen, 2.div kvinner og rekrutt kamper vil vi være til stede. Og hver gang Terje trenger hjelp på banene vil vi forsøke å stille opp etter beste evne! 

I tillegg skal vi i år bidra med nedrigg etter Øyafestivalen hvor vi skal være til stedet 4 dager 6 timer hver dag sammen med våre venner i Vålerenga, Grorud, Lillestrøm og Asker. Det gleder vi oss til! 

Om din bedrift har en dugnadsjobb så ikke nøl med å ta kontakt på [email protected] 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter