Den store drømmen lever videre!

Drømmen om treningsleir lever videre etter bidrag fra tilskuddsordningen Alle Henda!

For veldig mange er en treningsleir noe som skjer årlig. Ungdomslag, senior lag i lavere divisjoner og A-lag i høyere divisjoner tar den årlige turen sydover til varmere strøk hvor banene er strøkne, maten er god og samholdet styrkes. Spillerne setter seg på et fly og alt blir lagt til rette. 

For spillerne på gatelaget er ikke dette en selvfølgelighet og en årlig greie, men en drøm som ligger langt i det fjerne.

For en uke siden opprettet gatelaget en Spleis hvor drømmen var en treningsleir med to scenarioer.  En realistisk drøm var en treningsleir på Ekeberg med 2-3 treningsdager,  frokost, lunsj, middag og sosialt. Kanskje en tur på en flott restaurant i sentrum. Den store drømmen var en treningsleir til varmere strøk hvor banene er flotte, maten er ekstra god,  hotellet har gode senger og hvor minner for livet kunne skapes. 

Den store drømmen fikk i dag tent en skikkelig gnist!

I går fikk Prosjektleder, Alexander Aurdahl en telefon fra Radio Metro som videreformidlet en hyggelig beskjed om at gatelaget skulle få økonomisk støtte til å realisere den store drømmen. 

Støtteapparatet heiv seg rundt for å samle flest mulig av spillerne tidlig fredag morgen for å høre på  Radio Metro og deres innslag. Der ble det offentliggjort at gatelaget hadde blitt valgt ut av en jury fra Sparebank 1 Østlandet og deres tilskuddsordning Alle Henda til å motta støtte øremerket treningsleir. Stemningen var stor når programlederen roper ut summen 44 500kr! 

For oss betyr dette at den store drømmen lever videre, forteller Alexander! 

Vi er enda ikke helt i mål og det er fortsatt mulighet til å bidra om man ønsker og har mulighet til det! 

Her kan du klikke deg inn å bidra!

 

Vi retter en stor takk til Sparebank 1 og alle privatpersoner som har gitt sin støtte og sine bidrag så langt. 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter