Deilig å være i gang igjen!

Tirsdag spilte vi årets første treningskamp.

Vålerenga - KFUM 13-4. Tirsdag klokken 12:30 var det kampstart i gode gamle Valhall Arena for det som var årets første treningskamp for KFUM sin del! 

Vår fantastiske gjeng møtte mannsterke opp i klubbstua i Kåffa-hallen før klokken 10 denne morgenen. Her fikk vi tatt på oss reiseantrekket, spist en god frokost, drukket noen kopper kaffe og pratet om alt fra været til OL. En perfekt oppladning. Ekstra gledelig var det at vi var så mange, så mange at vi trengte to 7`setere på vei ned til Valle. Etter å ha blitt loset trygt ned i Kåffa bilene av Terje og Simen var vi klare for dagens høydepunkt, nemlig kampen! 

I garderoben i Valhall satt følgende klare: Tom, Abdi, Tarek, Christian (K), Jani, Aleksander, Selam, Adnan, Kim, Fredrik og Jan Inge. 

 

Kampfakta:

Vålerenga - KFUM 13-4

Målscorere: Selam, Adnan og Christian (2). 

 

Vårt fokusområdet denne kampen var å bygge videre på det gode samholdet og hele tiden opptre som et lag. Vi starter kampen fint og med mye bra spill, dessverre for vår del gjorde våre gode naboer fra Vålerenga det samme og fikk en tidlig ledelse. Inn til pause blir det en tung periode for våre beste menn, men en kamp har alltid to omganger. Vi brukte pausen godt, snakket om hva som var vårt fokusområdet og hva vi kunne gjøre noe med. Det resulterer i et Kåffa lag som hever seg betraktelig og leverer en veldig fin andre omgang. Vi byr på oss selv, jobber for hverandre og leverer tidvis meget fint spill. 

Som vår kaptein, Christian sier tirsdag kveld, det er kult å få til det vi trener på i kamp! 

 

Avslutningsvis vil vi trekke frem en hendelse som skjedde før kamp, en hendelse som sier mye om hva vi prøver å få til som lag, hvordan vi opptrer som lag og hvordan vi ønsker at andre skal se på oss som.

Etter å ha blitt sluppet av utenfor Valhall skal vår forsvarskjempe Abdi bære en bag og to flaskeholdere med 13 flasker i. Dessverre for Abdi sklir han på isen og lander på magen og flaskene går alle mulige veier. Her er det lett å stå å se på å spørre om det går bra med vedkommende, men hva gjør vårt lag? Jo, før det går noen sekunder stormer det til 5-6 lagkamerater og hjelper Abdi på beina igjen. Noen hjelper han opp, noen sjekker om alt er bra med han og noen andre løper rundt og samler flasker. For noen kamerater å ha med seg når man skal spille kamp! 

For ordenskyld gikk det veldig fint med Abdi som leverte en strålende kamp! 

Vi takker Vålerenga for kampen og en fantastisk lapskaus etter kamp. 

Nå venter flere gode treninger før vi skal spille neste treningskamp, det gleder vi oss allerede til! 

 

Annonse fra Obos-ligaen: