Alicante - en stor opplevelse!

Det som nærmest har blitt en tradisjon er treningsleir i uke 7 for gatelaget og denne gangen gikk turen til Santa Pola, like utenfor i Alicante.

Etter et 2023 med nærmere 1000 dugnadstimer var det klart for et av årets høydepunkt, nemlig treningsleir i Santa Pola, Alicante 12-16 februar! Turen ble tjuvstartet 11.februar på Scandic Oslo Airport hotell søndag til mandag. I stille og koselige omgivelser kunne vi samle gjengen til en bedre middag og roe ned reisefeberen før vi satte kursen sydover tidlig mandag morgen!

 

Da vi landet i Alicante mandag formiddag viste

gradestokken 24 grader og solen varmet gjennom vinduene på flyet, nydelig start! Resten av dagen ble brukt til å komme seg på plass på hotel Gran Playa, bli kjent i området og en felles gåtur i Santa Pola. 

Tirsdag, onsdag og torsdag var det treninger og opplevelser som sto i fokus. Etter frokost var det å spasere de 900 meterne ned til den flotte kunstgress banen Campo de futbol Pereira. Her hadde vi hele banen helt for oss selv i perfekte forhold som bidro til fine treninger. 

Etter lunsj var det tid for opplevelser. Tirsdag gikk vi ned til Puerto Santa Pola, gikk ombord i en båt som bringte oss til Spanias minste bebodde øy, Tabarca! Øya har en fascinerende historie preget av pirater og fiskere! 

Onsdag bar det på en ny tur, denne gangen inn til Alicante sentrum. Her startet vi med felles lunsj på restaurant før gjengen fikk tusle rundt og nyte turist tilværelsen. 

Torsdag var det ny tur etter trening, da trakk vi oss bort fra kysten, inn i landet og til den nest største byen i området, nemlig flotte Elche! Her kunne vi blant annet vandre i den flotte Palmeparken som står på UNESCOs verdensarvliste. 

Tiden går fort i hyggelig selskap og fredag gikk flyet tilbake til Ekeberg. Under denne turen ble det produsert hele 1230 rusfrie timer, bygget samhold og skapt minner for livet! 

Vi er svært takknemlige og ydmyke for at vi får muligheten til å dra på treningsleir til utlandet for andre år på rad, noe som ikke er en selvfølge! En ting er uken vi er på treningsleir, det andre er prosessene med spillerne i forkant og etterkant som gjør dette til noe så fantastisk.

I den forbindelse ønsker vi å takke Stiftelsen Scheibler, KFUM, bydel Østensjø, Cupspecialisten og Scandic Oslo Airport for alle bidrag! Så må det selvfølgelig rettes en takk til spillerne som trår ut av komfort sonen og blir med på reise en hel uke, noen for første gang til utlandet! 

Vi krysser fingrene for at vi får til noe lignende i 2025 også! 

20240212_172914-EFFECTS.jpg

 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter