Vi spiller hverandre gode - månedens kapteiner på G2013

Herman, Iver og Henrik er månedens kapteiner på G2013

Med tema "Vi spiller hverandre gode" kårer vi kapteiner for G2013. I Kåffa er alle en del av laget, og vi spiller hverandre gode. Vi prøver å se styrkene hos menneskene rundt oss. Vi heier på hverandre og roser hverandre, og prøver å møte hverandre med positivitet og godt humør. Slik spiller vi hverandre gode både på og utenfor banen.

 

Hans Herman Løv-Vethe;<br />Herman spiller medspillerne sine gode. Han løfter blikket , spiller gode pasninger og er flink til å finne medspillere i gode posisjoner. Herman er ofte først til samling og lytter til trener og på det de andre på treningen har å si. Han er ivrig, og vi ser at han er glad i å spille fotball. Med denne innstillingen bidrar han til å skape gode treninger på akademiet!
Hans Herman Løv-Vethe;
Herman spiller medspillerne sine gode. Han løfter blikket , spiller gode pasninger og er flink til å finne medspillere i gode posisjoner. Herman er ofte først til samling og lytter til trener og på det de andre på treningen har å si. Han er ivrig, og vi ser at han er glad i å spille fotball. Med denne innstillingen bidrar han til å skape gode treninger på akademiet!

 

Iver Emanuel Grønseth;<br />​​​​Den siste tiden har Iver hatt en veldig god utvikling. Dette gjelder både fokus på treninger og som fotballspiller. Iver har tatt rollen som ukas kaptein meget godt, og bidrar til at alle skal få en god trening. Han er en gledesspreder som bidrar til mye moro på akademiet. Iver smiler gjennom hele treninga og reiser seg opp igjen hvis det kommer en takling eller to. Han spiller medspillerne sine gode, og muntrer opp de andre. Alt i alt er Iver en veldig positiv gutt som gjør treningen hyggeligere for de rundt seg.&nbsp;
Iver Emanuel Grønseth;
​​​​Den siste tiden har Iver hatt en veldig god utvikling. Dette gjelder både fokus på treninger og som fotballspiller. Iver har tatt rollen som ukas kaptein meget godt, og bidrar til at alle skal få en god trening. Han er en gledesspreder som bidrar til mye moro på akademiet. Iver smiler gjennom hele treninga og reiser seg opp igjen hvis det kommer en takling eller to. Han spiller medspillerne sine gode, og muntrer opp de andre. Alt i alt er Iver en veldig positiv gutt som gjør treningen hyggeligere for de rundt seg. 

 

 

Henrik Akselberg;<br />Henrik er garantert av de aller blideste på akademiet. Han har alltid et smil og kommer på trening med godt humør. Dette smitter over på de rundt han, og bidrar til god stemning på treningene. I tillegg til dette er han en god lagspiller både på og utenfor banen. Henrik holder blikket høyt, og spiller medspillerne sine gode. Henrik er alt i alt helt herlig å ha med på trening.
Henrik Akselberg;
Henrik er garantert av de aller blideste på akademiet. Han har alltid et smil og kommer på trening med godt humør. Dette smitter over på de rundt han, og bidrar til god stemning på treningene. I tillegg til dette er han en god lagspiller både på og utenfor banen. Henrik holder blikket høyt, og spiller medspillerne sine gode. Henrik er alt i alt helt herlig å ha med på trening.

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: