Vi kårer nye kapteiner for G2012

Philip, Johannes, Alexander og Kasper er månedens kapteiner på G2012

Philip
Philip Vollen
​​​​​Philip er en skikkelig gladgutt! Han er en veldig god lagkamerat som stiller opp før og etter trening, for både lagkamerater og trenere.
På banen er han en ledertype som liker å stå i mål eller spille forsvar. Forrige uke fikk vi se et eksempel på hans prestasjoner og vinnervilje. Han løper for å redde et skudd, tar brasse ut av mål og er klapt på beina igjen. Når det kommer en retur kaster han seg med hodet først og rekker denne også. Herlig innsats! 
Alt i alt er Philip en veldig hyggelig gutt å ha på akademiet!

 

Johannes1
Johannes Færden Stenvaag
Johannes er en gutt, og en verdig kaptein! Han har god fotballforståelse og ser de ledig rommene i banen. På den måten spiller han medspillerne sine gode, og er en herlig lagkamerat på banen. Han møter alltid opp tidlig og lytter når vi trenere snakker. Slik interresse og fokus bidrar til god lagånd, og en stemning vi vil ha på treningene våre. Samtidig har Johannas god innsats. Fortsett slik! 

 

 

Alexander
Alexander Søberg
Alexander er en sprudlende gutt som alltid møter opp med et smil. Han har gode ferdigheter som er med på å løfte nivået på treninga. Han er flink til å høre etter og gir alltid alt på treninga! Alexander er positiv med lagkamerater, og bidrar på den måten til god lagånd. Han har god innsats, og er med å skape gode treninger for de andre. Stå på videre, dette var fortjent!

 

 

Kasper Mellegård
Kasper Lie Mellegård
Kasper har de siste ukene vist hvor god han kan være, på både og utenfor banen. Han har forbedret seg når de kommer til å motivere lagspillere, og motivere seg selv til å bli bedre hver trening. Han er en god fotballspiller som viser sine ferdigheter på trening, og i tillegg bidrar på samme måte på G2011 sine torsdagstreninger. 
Kasper er alltid ute på banen i god tid før trening uansett vær, dette sier mye om at han stadig koser seg med fotball og tilværelsen på akademiet.
Gratulerer Kasper! Vel fortjent!

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: