November-kapteiner på G2014

Johan og Marius har gjort sitt beste på G2014-treningene!

Temaet for 2014-årgangen er: "Vi gjør vårt beste!"

For å ta vare på hverandre i et fellesskap hvor alle har en viktig rolle, er det viktig å respektere at vi er forskjellige. Vi har forskjellige ferdigheter både på og utenfor banen. Vi ønsker å skape et trygt miljø hvor vi støtter hverandre til å gjøre vårt beste uavhengig av ferdighetsnivå. Vi gjør vårt beste, og det er godt nok!

Treningene på G2014 har vært skikkelig bra, og det er gøy å følge engasjementet og innsatsen til barna! Det var mange gode kandidater til å bli kapteiner, og det kommer flere muligheter fremover! 

Vi gratulerer Johan og Marius som kapteiner på G2014 for november!
 

Johan;<br />Johan har stått på og møter alltid hver eneste øvelse med godt humør og engasjement. Han gjør alltid sitt beste, uansett hvilket lag han kommer på. I kamp motiverer han de andre på laget sitt og jobber hardt for laget. Herlig!
Johan;
Johan har stått på og møter alltid hver eneste øvelse med godt humør og engasjement. Han gjør alltid sitt beste, uansett hvilket lag han kommer på. I kamp motiverer han de andre på laget sitt og jobber hardt for laget. Herlig!
Marius;<br />Marius gjør alltid sitt beste, og er snill mot de andre slik at de rundt han også tør å prøve! Marius går foran som et godt eksempel. Han gjør alltid sitt beste i kamp og er engasjert på treningene. Fortsett slik, Marius!
Marius;
Marius gjør alltid sitt beste, og er snill mot de andre slik at de rundt han også tør å prøve! Marius går foran som et godt eksempel. Han gjør alltid sitt beste i kamp og er engasjert på treningene. Fortsett slik, Marius!

 

Annonse fra Obos-ligaen: