Møt de nye kapteinene på J2010 og J2011

Vi gratulerer Beate, Hannah og Lycke som kapteiner!

Jentene født i 2010 og 2011 jobber med å lære seg sunne og gode vaner, samt å skape god lagånd. 

Vi ønsker å lære oss gode holdninger og
vaner som hjelper oss med å ta vare på
oss selv, og andre:
- Vi legger fra oss mobilen når vi kommer til Kåffa, slik at vi har fokus på hverandre.
- Vi møter tidsnok på trening.
- Vi spiser og drikker godt før trening, og er flinke til å hvile.
- Vi hilser på hverandre, og hilser på alle.

Vi skaper god lagånd ved å bygge hverandre opp og støtte hverandre i medgang og motgang. Vi roser hverandre. Vi heier på hverandre. Vi inkluderer alle på laget. Vi støtter alle til å gjøre sitt beste.

Beate Lønn Bonnerud;<br />Beate er en spiller som er utrolig hyggelig mot medspillere og trener, og gir alt på trening. Hun har fått kapteinsbindet for hun utfyller godt det vi ser etter i J2010 sitt tema: Vi lærer oss gode holdninger og gode vaner. Hun ser sine medspillere, møter alltid tidsnok på trening, og&nbsp; spiser og drikker godt før trening slik at hun har nok energi til å gjøre sitt beste på banen.
Beate Lønn Bonnerud;
Beate er en spiller som er utrolig hyggelig mot medspillere og trener, og gir alt på trening. Hun har fått kapteinsbindet for hun utfyller godt det vi ser etter i J2010 sitt tema: Vi lærer oss gode holdninger og gode vaner. Hun ser sine medspillere, møter alltid tidsnok på trening, og  spiser og drikker godt før trening slik at hun har nok energi til å gjøre sitt beste på banen.
Hannah Lila Drabløs Rasmussen;&nbsp;Hannah er en spiller som sprer masse glede til gruppa og bidrar til godt miljø og lager god lagånd. Hun er veldig flink til å heie frem sine medspillere og gir innsats på hver eneste trening. Hun roser sine medspillere når de gjør noe bra og støtter de alltid.
Hannah Lila Drabløs Rasmussen; Hannah er en spiller som sprer masse glede til gruppa og bidrar til godt miljø og lager god lagånd. Hun er veldig flink til å heie frem sine medspillere og gir innsats på hver eneste trening. Hun roser sine medspillere når de gjør noe bra og støtter de alltid.
Lycke Heitmann Rognerud;&nbsp;Lycke blir kaptein fordi hun er flink til å se alle på trening. Hun gir gode tilbakemeldinger til medspillerne sine og heier og støtter dem alltid. Hun er ivrig og lærevillig. Hun er flink til og høre på trenerne og om det er noe som skal gjøres eller ryddes, så gjør Lycke det.
Lycke Heitmann Rognerud; Lycke blir kaptein fordi hun er flink til å se alle på trening. Hun gir gode tilbakemeldinger til medspillerne sine og heier og støtter dem alltid. Hun er ivrig og lærevillig. Hun er flink til og høre på trenerne og om det er noe som skal gjøres eller ryddes, så gjør Lycke det.

 

Annonse fra Obos-ligaen: