Månedens kapteiner for G2011

Nytt år, nye muligheter! Vi kåret nye kapteiner for januar. Vi gratulerer Mathias, Oliver, Alexander og Fredrik!

Tiden har kommet for å hylle fire gutter som har hatt en fantastisk innsats på akademiet den siste tiden før jul. G11-årgangen er av akademiets største kull, og kampen er hard for å bli kåret til kaptein. Det er bare å gratulere! 

Mathias MK
Mathias Bekkevold Hoel

Mathias er en veldig fotballivrig gutt, og det er sjelden en akademidag uten han. Han er veldig læringsvillig og bidrar meget godt til et utviklingsmiljø vi vil ha på treningene. Mathias går foran som et godt eksempel når det gjelder fokus, intensitet og tilstedeværelse, og har alltid god innsats. Mathias bidrar til god lagånd på laget sitt hver trening. Stå på videre! 

 

Oliver MK
Oliver Moen Preus

​​​Oliver har vist gode kapteinegenskaper den siste tiden på akademiet. Han er flink til å se medspillere, og spille andre gode både på og utenfor banen. Han følger med i samlinger, og er god til å få med seg lagkameratene sine til å gjør det samme. Han er også positiv og læringsvillig, og er med på å skape et godt miljø på akademiet!

 

Alexander MK
Alexander Broch Malmborg

Alexander er av de som har hatt mest fremgang dette semesteret, og mye av grunnen til dette er fokuset han har på treninger. Han er positiv, ivrig og oppmerksom på de rundt seg. Vi ser at Alexander er flink til å skape god lagånd i laget sitt, men også flink til å skape en fin kultur i hele gruppa. Det blir veldig morsomt å følge utviklingen videre. Vel fortjent kaptein! 

 

Fredrik MK
Fredrik Wold Endreson

Fredrik har hatt en veldig fin høst, og bidratt meget godt med sine holdninger. Har er seriøs på trening, og skaper god lagånd. Han jobber hardt og er meget positiv med sine lagkamerater. Fredrik har også tatt fine steg på fotballbanen, og mye av dette på grunn av sin tilstedeværelse på øktene. Han er nok av de aller flinkeste til å hjelpe til med rydding og bæring av utstyr. Vi takker! 

 

Annonse fra Obos-ligaen: