Kapteiner på J08/09 i januar

Josefine og Victoria har vært kapteiner i januar for årgangene J2008/2009. Vi gratulerer!

Jenter 2008 og 2009 er to fine gjenger som inntar den grønne matta hver torsdag og fredag på Akademiet. Vi øver på å lære oss gode holdninger og vaner, noe som vil hjelpe oss videre i livet både på og utenfor banen. Vi øver også på å skape gode fellesskap. Vi ønsker at alle på Akademiet skal finne sin plass i et trygt fellesskap.

 

Josefine Hartberg.<br /><br /><br /><br />Josefine vet å sette pris på lagvenninner som gjør det bra, hun gleder seg virkelig på deres vegne og roper ofte høyt: bra! Hun kan også sette krav til sine medspillere og heie dem fram når de trenger et ekstra push. Her er hun forbilledlig. Hun er dessuten positiv, hardtarbeidende og smart på banen. Forrige trening var hun assist-dronning!
Josefine Hartberg.Josefine vet å sette pris på lagvenninner som gjør det bra, hun gleder seg virkelig på deres vegne og roper ofte høyt: bra! Hun kan også sette krav til sine medspillere og heie dem fram når de trenger et ekstra push. Her er hun forbilledlig. Hun er dessuten positiv, hardtarbeidende og smart på banen. Forrige trening var hun assist-dronning!
Victoria Bull.<br /><br /><br /><br />Victoria møter deg alltid med et vennlig blikk og et hei. Hun tar i et tak for fellesskapet, bidrar med god innstilling, engasjement og godt fokus. Hun er en som ønsker å utvikle seg og en som legger ned mye tid i fotballen. Hun er den du den du går til hvis du vil lære deg et fotballtriks. Hun byr ofte på en artig finte, er uredd og gir aldri opp!
Victoria Bull.Victoria møter deg alltid med et vennlig blikk og et hei. Hun tar i et tak for fellesskapet, bidrar med god innstilling, engasjement og godt fokus. Hun er en som ønsker å utvikle seg og en som legger ned mye tid i fotballen. Hun er den du den du går til hvis du vil lære deg et fotballtriks. Hun byr ofte på en artig finte, er uredd og gir aldri opp!

 

Annonse fra Obos-ligaen: