Kapteinene for november

Her blir du kjent med mange av jentene som var kapteiner i november

Ella Synnøve Aamodt, J2009<br /><br /><br />Vi er så heldige å få Ellas gode og oppmuntrende holdning og innsats på hver trening. Hun tar ansvar for seg selv og gruppa ved å sørge for engasjement og fokus. Hun ivaretar andre med smil, fotballglede og oppmuntrende kommentarer til medspillere på trening! Takk, Ella!<br /><br />&nbsp;
Ella Synnøve Aamodt, J2009


Vi er så heldige å få Ellas gode og oppmuntrende holdning og innsats på hver trening. Hun tar ansvar for seg selv og gruppa ved å sørge for engasjement og fokus. Hun ivaretar andre med smil, fotballglede og oppmuntrende kommentarer til medspillere på trening! Takk, Ella!

 
Elise Retterstøl, J2010<br /><br /><br />Elise søker øyekontakt, hun smiler og sier hei. Hun søker lærdom og utvikling på trening. Hun viser godt fokus og engasjement både i øvelser og spill. Hun tar fatt på øvelser med giv og gir seg aldri. Hun støtter sine medspillere med oppløftende kommentarer og oser fotballglede.&nbsp;
Elise Retterstøl, J2010


Elise søker øyekontakt, hun smiler og sier hei. Hun søker lærdom og utvikling på trening. Hun viser godt fokus og engasjement både i øvelser og spill. Hun tar fatt på øvelser med giv og gir seg aldri. Hun støtter sine medspillere med oppløftende kommentarer og oser fotballglede. 
Hedda Brende Kolltveit, J2011<br /><br />Hedda er alltid positiv på trening. Hun bidrar til god stemning i gruppa. Når treneren snakker så er hun stille og hører på. Hedda hjelper til med å samle utstyr underveis og etter treninga. Hun er en god lagkamerat og passer på at alle i gruppa har det bra. I spillet er hun aktiv og prater masse. Vi er glad for å ha med Hedda på akademiet og gratulerer med månedens kaptein for november!
Hedda Brende Kolltveit, J2011

Hedda er alltid positiv på trening. Hun bidrar til god stemning i gruppa. Når treneren snakker så er hun stille og hører på. Hedda hjelper til med å samle utstyr underveis og etter treninga. Hun er en god lagkamerat og passer på at alle i gruppa har det bra. I spillet er hun aktiv og prater masse. Vi er glad for å ha med Hedda på akademiet og gratulerer med månedens kaptein for november!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Synne Gudmundsen, J2011<br /><br />Synne er månedens i november for J2011 på fredager. Hun har alltid med seg et smil som smitter over på de andre i gruppa. Hun passer på at alle har det bra og hjelper alltid til med å samle utstyr. Under spilløkta er hun flink til å komme med gode tilbakemeldinger på hva laget gjorde bra og hva som kan bli bedre. Vi er glade for å ha med Synne på akademiet! Gratulerer!
Synne Gudmundsen, J2011

Synne er månedens i november for J2011 på fredager. Hun har alltid med seg et smil som smitter over på de andre i gruppa. Hun passer på at alle har det bra og hjelper alltid til med å samle utstyr. Under spilløkta er hun flink til å komme med gode tilbakemeldinger på hva laget gjorde bra og hva som kan bli bedre. Vi er glade for å ha med Synne på akademiet! Gratulerer!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elida Ryengen-Bjerke, J2012<br /><br />Elida har godt humør på og av banen, hun viser skikkelig fotballglede. Hun har god innsats og gir alt både i fotballkamper og øvelsen hauk og due. Elida løfter blikket på banen, hun sentrer fine pasninger til hele laget og tørr å utfrodre 1v1. Hun løfter også blikket av banen, det er alltid masse heiing og ros fra Elida.&nbsp;
Elida Ryengen-Bjerke, J2012

Elida har godt humør på og av banen, hun viser skikkelig fotballglede. Hun har god innsats og gir alt både i fotballkamper og øvelsen hauk og due. Elida løfter blikket på banen, hun sentrer fine pasninger til hele laget og tørr å utfrodre 1v1. Hun løfter også blikket av banen, det er alltid masse heiing og ros fra Elida. 
Ceilna Reberg, J2012<br /><br />Celina er en veldig blid jente som alltid tar vare på de rundt seg. Celina gjør alltid sitt beste, og forventer at de andre jentene gjør det samme. Celina tar tak dersom treningene ikke er bra nok, dermed bidrar hun til utvikling og at kvaliteten på treningene blir bedre for alle.&nbsp;<br /><br />&nbsp;
Ceilna Reberg, J2012

Celina er en veldig blid jente som alltid tar vare på de rundt seg. Celina gjør alltid sitt beste, og forventer at de andre jentene gjør det samme. Celina tar tak dersom treningene ikke er bra nok, dermed bidrar hun til utvikling og at kvaliteten på treningene blir bedre for alle. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ane Berge Lona, J2013<br /><br />Ane kommer alltid på fotballbanen med et smil og gir alltid full innsats. Ane løfter blikket på og av banen hver trening. På banen ser hun alle og sentrer fine pasninger med hele laget. Ane sin positivitet smitter over til de andre og er med på å skape et hyggelig fotballmiljø. Ane er også alltid en av de første i samlinger og viser engasjement.
Ane Berge Lona, J2013

Ane kommer alltid på fotballbanen med et smil og gir alltid full innsats. Ane løfter blikket på og av banen hver trening. På banen ser hun alle og sentrer fine pasninger med hele laget. Ane sin positivitet smitter over til de andre og er med på å skape et hyggelig fotballmiljø. Ane er også alltid en av de første i samlinger og viser engasjement.

 

Annonse fra Eliteserien: