Jentene som tar ansvar

Det er gøy å se utviklingen til jentene på Akademiet. I alle grupper er det lederspirer.

Clara Drummond Johansen (J2010).<br />Jenter 2010 har ekstra fokus på å lære seg gode holdninger og vaner. Clara har vist nettopp dette. Hun&nbsp;gir alltid alt på trening, kommer raskt til samlinger og hører bra på beskjeder. Hun går frem som et eksempel der hun lar andre få spille posisjonen hun selv vil: starter heller i forsvar selv, når hun egentlig vil være angrep for å la andre få oppfylt ønsket deres. Hun setter andres behov foran hennes egne, og hun er blid og positiv! I tillegg er hun flink til å ta med seg tilbakemeldingen hun får og ønsker å bli bedre!&nbsp;
Clara Drummond Johansen (J2010).
Jenter 2010 har ekstra fokus på å lære seg gode holdninger og vaner. Clara har vist nettopp dette. Hun gir alltid alt på trening, kommer raskt til samlinger og hører bra på beskjeder. Hun går frem som et eksempel der hun lar andre få spille posisjonen hun selv vil: starter heller i forsvar selv, når hun egentlig vil være angrep for å la andre få oppfylt ønsket deres. Hun setter andres behov foran hennes egne, og hun er blid og positiv! I tillegg er hun flink til å ta med seg tilbakemeldingen hun får og ønsker å bli bedre! 
Live Berge Lona (J2013).<br />Jenter 2013 jobber med å løfte blikket både på og utenfor banen. Det er gøy å se hvordan Live tar med seg positiviteten og humøret hun har utenfor banen inn i spillet. Dette smitter over på de andre jentene. Hun er engasjert i spillet og flink til å se hvem av medspillerne som er ledig. Live hjelper alltid til med opprydding under og etter trening, som bidrar til et hyggelig og effektivt treningsmiljø. Live gir full innsats i øvelser og har fokus under øvelsene. Hun støtter de andre jentene og er en ivrig heier.&nbsp;
Live Berge Lona (J2013).
Jenter 2013 jobber med å løfte blikket både på og utenfor banen. Det er gøy å se hvordan Live tar med seg positiviteten og humøret hun har utenfor banen inn i spillet. Dette smitter over på de andre jentene. Hun er engasjert i spillet og flink til å se hvem av medspillerne som er ledig. Live hjelper alltid til med opprydding under og etter trening, som bidrar til et hyggelig og effektivt treningsmiljø. Live gir full innsats i øvelser og har fokus under øvelsene. Hun støtter de andre jentene og er en ivrig heier. 
Mia Melby (J2013).<br />Mia etterfulgte Live som kaptein for jenter 2013. Hun ser alle jentene utenfor banen og er en hyggelig lagkamerat. Når Mia løfter blikket på banen og ser det er egne muligheter, tør hun å utfordre en mot en. Hun er ikke redd for å prøve! Hennes engasjement og tøffhet smitter over på de andre jentene. Her står hun fram som et godt eksempel for de andre jentene. Hun bidrar også til et godt treningsmiljø for hele gruppa.
Mia Melby (J2013).
Mia etterfulgte Live som kaptein for jenter 2013. Hun ser alle jentene utenfor banen og er en hyggelig lagkamerat. Når Mia løfter blikket på banen og ser det er egne muligheter, tør hun å utfordre en mot en. Hun er ikke redd for å prøve! Hennes engasjement og tøffhet smitter over på de andre jentene. Her står hun fram som et godt eksempel for de andre jentene. Hun bidrar også til et godt treningsmiljø for hele gruppa.

 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter