G2014 har nye kapteiner

Vi gratulerer Gerhard og Erik som kapteiner på G2014.

Det har vært veldig artig å få inn en stor gjeng fra G2014 denne høsten på Akademiet. Gutta lager liv og stemning i Kåffahallen og er ivrige etter å spille fotball. For denne gjengen gjelder det å gjøre sitt beste, og det er godt nok! For å ta vare på hverandre i et fellesskap hvor alle har en viktig rolle, er det viktig å respektere at vi er forskjellige. Vi har forskjellige ferdigheter både på og utenfor banen. Vi ønsker å skape et trygt miljø hvor vi støtter hverandre til å gjøre vårt beste uavhengig av ferdighetsnivå.

Erik Retterstøl;<br />Erik er en type som alltid gjør sitt beste på trening og er rett og slett veldig snill mot de andre. Han klager ikke på lagkameratene sine, han velger heller å muntre de opp. Han er også glad i å gi en assist.&nbsp;
Erik Retterstøl;
Erik er en type som alltid gjør sitt beste på trening og er rett og slett veldig snill mot de andre. Han klager ikke på lagkameratene sine, han velger heller å muntre de opp. Han er også glad i å gi en assist. 
Gerhard Bøhn;<br />​​​​​​Gerhard gir ALT på fotballbanen. Han må være en av de som løper mest i løpet av en fotballtrening. Utenom dette er Gerhard en snill gutt som bidrar veldig positivt med det sosiale i gruppe! Stå på!
Gerhard Bøhn;
​​​​​​Gerhard gir ALT på fotballbanen. Han må være en av de som løper mest i løpet av en fotballtrening. Utenom dette er Gerhard en snill gutt som bidrar veldig positivt med det sosiale i gruppe! Stå på!

 

Annonse fra Obos-ligaen: