G2013 spiller hverandre gode!

Vi gratulerer Julius, Peter William og Aksel som månedens kapteiner i desember på G2013!

Temaet på 2013 er "Vi spiller hverandre gode!". 
I Kåffa er alle en del av laget, og vi spiller hverandre gode. Vi prøver å se styrkene hos menneskene rundt oss. Vi heier på hverandre og roser hverandre, og prøver å møte hverandre med positivitet og godt humør. Slik spiller vi hverandre gode både på og utenfor banen.

Julius, Peter William og Aksel er kåret til månedens kapteiner i desember. Vi gratulerer!

 

Julius;<br />Julius er en god lagkamerat både på og utenfor banen. Han sprer glede rundt seg, og er god mot både voksne og de andre barna. Julius er flink til å rydde og samle baller når det trengs. Da spiller han også trenerne gode :)&nbsp;<br />Julius har utviklet seg masse dette semesteret, og det er gøy å se at han tar plass i gruppa og bidrar med sine styrker til å spille de rundt seg gode!<br />Gratulerer Julius!!
Julius;
Julius er en god lagkamerat både på og utenfor banen. Han sprer glede rundt seg, og er god mot både voksne og de andre barna. Julius er flink til å rydde og samle baller når det trengs. Da spiller han også trenerne gode :) 
Julius har utviklet seg masse dette semesteret, og det er gøy å se at han tar plass i gruppa og bidrar med sine styrker til å spille de rundt seg gode!
Gratulerer Julius!!
Peter William;&nbsp;<br />Peter er en veldig hyggelig og omsorgsfull person som vil de andres beste. Han er hyggelig å prate med, og sprer en god atmosfære rundt seg.<br />Jeg som trener, vil trekke fram en positiv situasjon med Peter. Det var en ny lagkompis som kom på akademiet for teste ut. Peter tok han imot med åpne armer og var veldig flink til å inkludere den nye gutten inn i fellesskapet. Herlig! Han går foran for å skape det inkluderende fellesskapet vi ønsker å ha på akademiet!<br /><br />Gratulerer med et vel fortjent kapteinsbind Peter!&nbsp;<br />&nbsp;
Peter William; 
Peter er en veldig hyggelig og omsorgsfull person som vil de andres beste. Han er hyggelig å prate med, og sprer en god atmosfære rundt seg.
Jeg som trener, vil trekke fram en positiv situasjon med Peter. Det var en ny lagkompis som kom på akademiet for teste ut. Peter tok han imot med åpne armer og var veldig flink til å inkludere den nye gutten inn i fellesskapet. Herlig! Han går foran for å skape det inkluderende fellesskapet vi ønsker å ha på akademiet!

Gratulerer med et vel fortjent kapteinsbind Peter! 
 

 

Aksel;<br />Aksel møter oss alltid med et smil på akademiet! Det smitter over både på ledere og de andre barna :)<br /><br />Aksel kommer alltid tidsnok til trening og lytter til trenerne under samling! Slik hjelper han trenerne med å få til en god og effektiv økt. Aksel har utviklet seg mye dette semesteret, vi ser at han inkluderer hele laget både på og utenfor banen. Han spiller kontrollerte pasninger og ser rommene på banen der han er tilgjengelig for medspillere. Aksel er en god lagspiller, både på banen og for fellesskapet på akademiet!&nbsp;
Aksel;
Aksel møter oss alltid med et smil på akademiet! Det smitter over både på ledere og de andre barna :)

Aksel kommer alltid tidsnok til trening og lytter til trenerne under samling! Slik hjelper han trenerne med å få til en god og effektiv økt. Aksel har utviklet seg mye dette semesteret, vi ser at han inkluderer hele laget både på og utenfor banen. Han spiller kontrollerte pasninger og ser rommene på banen der han er tilgjengelig for medspillere. Aksel er en god lagspiller, både på banen og for fellesskapet på akademiet! 

 

Annonse fra Obos-ligaen: