Månedens kapteiner på G2013

Vi gratulerer Aksel og Jon Wu som kapteiner i januar!

Temaet på 2013 er "Vi spiller hverandre gode!". 
Disse kapteinene har spilt medspillerne sine gode i januar:

Aksel;<br />Aksel gir alt på trening. Han er skikkelig engasjert! Dette inspirerer de andre til å gi litt ekstra på øvelsene. Man kan se at Aksel er veldig glad i fotball. Han elsker alt som har med konkurranse å gjøre, spesielt kamp. Dette smitter!<br />I tillegg har Aksel jobbet med FairPlay. Dette har man kunne sett forbedring av.<br />Aksel har også vært flink til å hjelpe oss trenerne. Når vi trenger hjelp med å samle baller hjelper han som oftest til.<br />Når noen faller og slår seg er det veldig ofte Aksel går bort og spør om det går fint. Dette er en god kapteinegenskap.<br />Alt i alt er vi veldig glad for å ha Aksel på akademiet. Han sprer mye glede!<br />Gratulerer så mye med kapteinsbindet Aksel!
Aksel;
Aksel gir alt på trening. Han er skikkelig engasjert! Dette inspirerer de andre til å gi litt ekstra på øvelsene. Man kan se at Aksel er veldig glad i fotball. Han elsker alt som har med konkurranse å gjøre, spesielt kamp. Dette smitter!
I tillegg har Aksel jobbet med FairPlay. Dette har man kunne sett forbedring av.
Aksel har også vært flink til å hjelpe oss trenerne. Når vi trenger hjelp med å samle baller hjelper han som oftest til.
Når noen faller og slår seg er det veldig ofte Aksel går bort og spør om det går fint. Dette er en god kapteinegenskap.
Alt i alt er vi veldig glad for å ha Aksel på akademiet. Han sprer mye glede!
Gratulerer så mye med kapteinsbindet Aksel!
Jon Wu;<br />Det er veldig fint å ha Jon Wu på treninga. Han er en som skaper god stemning i gruppa, og bidrar til at alle har det bra. Jon Wu er rettferdig og ærlig. Han gjør alltid sitt beste på øvelsene. I tillegg er Jon Wu flink til å hjelpe trenerne med å rydde etter treninga. Dette setter vi stor pris på. Alt i alt er Jon Wu en gledesspreder som bidrar til at alle har det bra på trening!
Jon Wu;
Det er veldig fint å ha Jon Wu på treninga. Han er en som skaper god stemning i gruppa, og bidrar til at alle har det bra. Jon Wu er rettferdig og ærlig. Han gjør alltid sitt beste på øvelsene. I tillegg er Jon Wu flink til å hjelpe trenerne med å rydde etter treninga. Dette setter vi stor pris på. Alt i alt er Jon Wu en gledesspreder som bidrar til at alle har det bra på trening!

 

Annonse fra Obos-ligaen: