G2009_2010 - Kapteiner for januar

Månedens kapteiner på G09/10

Vi gratulerer Sebastian (2010) og Vetle (2009) som månedens kapteiner!

Temaet på G09/10 er: "Vi lærer oss gode holdninger og vaner"

Her er kapteinene som har stått frem som gode eksempler i januar:

Sebastian;<br />Sebastian går foran for å skape god atmosfære på treningene! Han er positiv, hilser på alle og er alltid i godt humør på treningene. I tillegg er han pålitelig, og møter alltid presis på treningene. Vel fortjent!
Sebastian;
Sebastian går foran for å skape god atmosfære på treningene! Han er positiv, hilser på alle og er alltid i godt humør på treningene. I tillegg er han pålitelig, og møter alltid presis på treningene. Vel fortjent!
Vetle;<br />Vetle har over lang tid stått frem som et godt eksempel på hva gode og sunne vaner innebærer. Han møter opp på hver eneste trening med en positiv innstilling og engasjement som bidrar til bra stemning og kvalitet på øktene. Vetle møter alltid lagkamerater og trenere med et smil både på og utenfor banen. Han er flink til å stille spørsmål, er interessert i å lære og interessert i menneskene rundt seg. Samtidig setter Vetle krav til de rundt seg og ikke minst seg selv.
Vetle;
Vetle har over lang tid stått frem som et godt eksempel på hva gode og sunne vaner innebærer. Han møter opp på hver eneste trening med en positiv innstilling og engasjement som bidrar til bra stemning og kvalitet på øktene. Vetle møter alltid lagkamerater og trenere med et smil både på og utenfor banen. Han er flink til å stille spørsmål, er interessert i å lære og interessert i menneskene rundt seg. Samtidig setter Vetle krav til de rundt seg og ikke minst seg selv.

 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter