Gutter 2012s januarkapteiner

Vi gratulerer Mathias og Emil som kapteiner på G2012. Fokuset for årgangen 2012 er å løfte blikket. Vi prøver å se medspillere og trenere på Akademiet og bidra til å ta vare på hverandre.

Mathias Sundby Hagen.<br /><br />Mathias er en svært engasjert gutt, han er alltid klar for trening og en av de første vi ser på feltet! Han er ivrig på banen og følger alltid med under samlingene. Mathias er en god kaptein fordi han hjelper lagspillere og roser når de gjør noe bra, men også sier ifra om noe er galt!&nbsp;
Mathias Sundby Hagen.

Mathias er en svært engasjert gutt, han er alltid klar for trening og en av de første vi ser på feltet! Han er ivrig på banen og følger alltid med under samlingene. Mathias er en god kaptein fordi han hjelper lagspillere og roser når de gjør noe bra, men også sier ifra om noe er galt! 
Emil Brumoen Enger.<br /><br />Emil er en lagspiller som aldri gir seg, han jobber på uansett hvor håpløs en kamp ser ut til å være. Han spiller de andre spillerne i gode posisjoner og tenker på at de som er i posisjon til å score og ikke seg selv. Han er god til å se alle i spillergruppa både på og utenfor banen. Han er en viktig spiller å ha i gruppa!<br />&nbsp;
Emil Brumoen Enger.

Emil er en lagspiller som aldri gir seg, han jobber på uansett hvor håpløs en kamp ser ut til å være. Han spiller de andre spillerne i gode posisjoner og tenker på at de som er i posisjon til å score og ikke seg selv. Han er god til å se alle i spillergruppa både på og utenfor banen. Han er en viktig spiller å ha i gruppa!
 

 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter